Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
3 komentara

Stjuard nasmijava putnike repajući sigurnosne upute

Ljudi koji lete američkom kompanijom Southwest Airlines, a vole rap, doći će na svoje. Stjuard nasmijava putnike repajući sigurnosne upute

Liveleak
Foto: Liveleak
3 komentara

Sigurnosna upozorenja prije leta obično nitko ne sluša. Svi znaju da treba pričvrstiti pojaseve i u slučaju opasnosti staviti masku s kisikom koja se nalazi iznad svakog sjedala. Međutim, stjuard David Holmes iz kompanije Southwest Airlines pobrinuo se da putnici prekinu sa svime što rade te poslušaju upozorenja. Zabavni stjuard prvo zatraži da mu putnici pljeskanjem daju ritam, a tada počinje njegov show. Repa sigurnosne upute, nasmijava sve u avionu te podiže raspoloženje.
- Obično im ne kažem da ću to napraviti. Prvi put je bilo posebno. Jednostavno mi je došlo da to napravim. Mnogi su mi rekli da prije mene nikad nisu slušali sigurnosna upozorenja - kaže stjuard.
Većina putnika pozitivno reagira na zabavnog stjuarda. Tako su dvojica 23-godišnjaka iz Velike Britanije očekivali običan let kao i inače. Ali naletjeli su na smjenu stjuarda Davida Holmesa.
- Nakon što je počeo repati, pogledali smo se i nismo vjerovali. Bilo je jako zabavno - rekao je Wayne.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message