Obavijesti

Viral

Komentari 13

Stolić postao hit na internetu, svi se smiju 'bebi Trumpu'

Stolić postao hit na internetu, svi se smiju 'bebi Trumpu'
8

Novinari koju su pozvani na konferenciju nisu se mogli načuditi neobičnom prizoru. Ne baš mršavi i 190 centimetara visoki predsjednik najmoćnije države na stoliću koji kao da je za patuljke

VIDEO

Fotografije američkog predsjednika Donalda Trumpa koji u Bijeloj kući sjedi na minijaturnoj stolici za podjednako malim stolićem izgledaju tako čudno i smiješno da nije trebalo puno da postanu novi "predmet sprdnje" na račun uskoro bivšeg predsjednika.

Nakon njihovog objavljivanja Twitterom su se počeli širiti brojni šaljivi komentari i fotomontaže.

 

Trump je u četvrtak povodom američkog Dana zahvalnosti održao telekonferenciju s pripadnicima američke vojske, a za to je odabrao krajnje neobičan namještaj. Novinari koju su pozvani na konferenciju nisu se mogli načuditi neobičnom prizoru. Ne baš mršavi i 190 centimetara visoki predsjednik najmoćnije države na svijetu jedva se sjeo za minijaturni stol.

 

Nakon telekonferencije Trump je odgovarao na novinarska pitanja, a glavna su tema ponovo bile navodne izborne prijevare o kojima Trump ne prestaje pričati. U jednom trenutku Trump se obrušio na dopisnika agencije Reuters. Trumpovo bijesno lice za malenim stolićem dalo je dodatni povod za internetske šale na njegov račun.

 

Čitav prizor izgledao je još bizarnije zbog drugih detalja u sobi. Zeleni tepih je izgledao kao da ga nitko nije čistio već duže vrijeme, ogromni stalak za mikrofon stvorio je iluziju da je Trump u stolcu još manji, a neokićeno božićno drvce dodatno je "začinilo" situaciju. 

I dok su se svi pitali gdje je Trump našao svoj stolić jedan korisnik Twitter objasnio je njegovu svrhu. Taj stolić nije namijenjen za ovakve prigode već za potpisivanje dokumenta i povelja. Njegova svrha je da za njim sjedi predsjednik kada je mnogo ljudi oko njega kako bi svi stali u kadar za fotografiranje. Korisnik je i priložio slike mnogih bivših predsjednika, ali i Trumpa kako sjede za stolićem okruženi suradnicima i na tim slikama stolić zaista ne izgleda neobično. 

U nastavku donosimo još nekoliko šala s Twittera na račun Trumpovog stolića.

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 13

VIDEO