Viral

Komentari 23

Tenk i helikopter iz Gane nešto su najluđe što ćete ikad vidjeti

Tenk i helikopter iz Gane nešto su najluđe što ćete ikad vidjeti

Ukoliko će ikada morati voditi obrambeni rat, stanovnici Gane biti će u popriličnoj gabuli i to sve zahvaljujući 'vrhunskoj' vojnoj tehnologiji isključivo domaće proizvodnje...

Ukoliko ste mislili da Barack Obama i Vladimir Putin raspolažu impresivnim vojnim arsenalom, možda je vrijeme da vidite čime se može pohvaliti narod Ghane. Onu su naime vrlo ponosni na tvrtku 'Kantanka' koja proizvodi SUV automobile, ili barem želi da ljudi tako misle. 

'Fora' je pak u tome da Kantanka sve dijelove nabavlja iz Kine i u svojim ih pogonima samo sastavlja. Kada se pak ne bavi sklapanjem neobičnih SUV-ova, Kantanaka proizvodi vojna vozila i letjelice koja su postala pravi hit na Redditu. 

I tu priča napokon dobiva malo 'šmeka'. Taj dio asortimana osmislio je samoprozvani apostol (!!) dr. Kwadwo Safo koji u snimkama objašnjava kako se primjerice vojno vozilo može okretati u svim smjerovima te kako helikopter 'može govoriti' pa upozorava pješake dok ide unatraške. Na pitanje leti li taj helikopter (1:25 u priloženoj snimci) uopće, vjerujemo da ne trebate odgovor i procjenu stručnjaka.