Obavijesti

Viral

Komentari 1

Tony pjeva, Lisinski pleše pod maskama! Osvojite ulaznice!

Tony pjeva, Lisinski pleše pod maskama! Osvojite ulaznice!
8

Uključite se u natječaj i osvojite ulaznice za šarenu zabavu u Lisinskom! Osim činjenice da je pod maskama, zabavnu večer vam garantira i nastup Tonija Cetinskog!

VIDEO

Na jubilarnom petom, plesu pod maskama, na kojemu ludi Fašnik već tradicionalno skriva sve stolce Lisinskog i čudom parket Koncertne dvorane pretvara u prostor najveće plesne pustolovine u kojoj ste ikada sudjelovali, Tony Cetinski, jedna od najvećih zvijezda u regiji, zajedno sa svojim bendom učinit će ovu plesnu večer još uzbudljivijom. Mi vam poklanjamo 3x2 ulaznice za ovu maskiranu zabavu!

Nagradni natječaj za čitatelje 24sata.hr

Uključite se u nagradni natječaj popunjavanjem obrasca i osvojite ulaznice za ples pod maskama u Lisinskom! Troje čitatelja će osvojiti dvije ulaznice za koncert, a sudjelovati možete do nedjelje, 23. veljače u 12 sati, a u ponedjeljak u podrubrici Nagradne igre potražite imena dobitnika! S jednom mail adresom se možete prijaviti samo jednom, a nagrađujemo svakog stotog prijavljenog sudionika! Dobitnike ćemo o načinu preuzimanja nagrada kontaktirati mailom.

Lisinski pleše

Tony i njegov bend publici pripremaju glazbenu poslasticu sastavljenu od uspješnica kao što su “Ako to se zove ljubav”, “Blago onom ko te ima”, “Kad žena zavoli” i pjesama s aktualnog studijskog albuma „Opet si pobijedila“ kojeg su obilježili hitovi: „Opet si pobijedila“, „Zbogom odlazim“, „Kriv“, „Usne ledene“ i „Jednom u životu“, „Zar malo to je“  -  koji su u kratkom roku zauzeli vodeće pozicije na domaćim i regionalnim top listama radio postaja.

Publika  je ta koja ga želi čuti iznova što je posebno vidljivo na svim Tonyjevim koncertima. Užarena koncertna atmosfera proizlazi iz vrhunske glazbeno-scenske izvedbe, Tonyjeve spontanosti i humora pomiješane s euforijom uvijek odlično raspoloženih fanova.

Ne propustite u subotu, 1. ožujka 2014. urnebesno karnevalsko putovanje uz plesne ritmove.

Možete biti sigurni da i te  karnevalske noći nitko neće sjediti u Lisinskom. Zašto? Sjediti možete i kod kuće, a plesati i zabavljati se uz Tonyja Cetinskog samo u Lisinskom.

Cijena ulaznica iznosi 120 kn i može se kupiti na blagajni koncertne dvorane ili online www.ulaznice.com.hr

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!
ANKETA

Optička iluzija podijelila svijet: Što vi vidite, psa ili čovjeka?!

Neki će reći da vide čovjeka s ruksakom koji ide prema snježnoj šumi. Drugi će reći da vide psa koji trči prema kameri. Fotografija se masovno šera po društvenim mrežama. Što vi kažete?

Splićanin udario auto, sad traži vlasnika. Neki oduševljeni tim potezom, ali drugi baš i nisu...
ŠTO VI MISLITE?

Splićanin udario auto, sad traži vlasnika. Neki oduševljeni tim potezom, ali drugi baš i nisu...

Neki nisu oduševljeni ovim potezom: 'To nije svaka čast, već bježanje s mjesta nezgode. Zove se policija i prijavi se, a ne bježati i tražiti preko portala', napisali su mu u komentaru
VIDEO Orangutan imao ozljedu, ono što je učinio šokiralo ih je: 'Prvi put imamo sve na snimci'
NEVJEROJATNO

VIDEO Orangutan imao ozljedu, ono što je učinio šokiralo ih je: 'Prvi put imamo sve na snimci'

On je praktički koristio flaster. Činilo se da je njegovo ponašanje bilo namjerno. Selektivno je tretirao ranu biljnim sokom, rekla je doktorica biologije