Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
237 komentara

Traumatično iskustvo: Ženu je vidio bez šminke pa ju sad tuži

Mladoženja je pred sudom izjavio da nije mogao prepoznati svoju ženu nakon što se probudio i vidio ju u krevetu. Sada ju tuži jer tvrdi da mu je nanijela psihičku bol

237 komentara

U Alžiru je u tijeku jedan od najbizarnijih sudskih procesa za koje smo ikada čuli. Naime, dan nakon što su se oženili, muškarac je odlučio tužiti svoju novu suprugu zbog - prijevare. I ne, u pitanju nije bračna prijevara. 

On naime kaže kako se probudio jutro nakon vjenčanja i u krevetu vidio nepoznatu osobu. Pomislio je, kaže, kako je u pitanju lopov koji mu je došao u apartman opljačkati ga. 

No, to je bila njegova supruga koja je, zamislite - skinula šminku. Nikada ju prije, rekao je pred sudom, nije vidio bez šminke i sada se osjeća prevareno. 

- Mladoženja je rekao sucu kako nije mogao prepoznati suprugu nakon što je skinula šminku. On tvrdi kako ga je ona ciljano obmanula sa hrpom šminke koju je očigledno nanosila svaki dan. Rekao je također kako je izgledala prekrasno i atraktivno sve do braka, no kada ju je vidio bez šminke pomislio je da je - lopov, izjavio je izvor iz suda za Emirates 24/7

'Prevareni' muškarac sada sudskim putem traži odštetu od oko 130.000 kuna zbog, kako kaže - 'psihičke boli'. Jadna žena. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message