Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
9 komentara

Trkač prijavio da su ga napali, policija otkrila krivca - sovu

Isprva 46-godišnji Nijemac nije shvatio što se događa te je 'dao petama vjetra', misleći da ga je napala nepoznata osoba. U bijegu je još i ostao bez naočala, pa je uspaničen došao na policiju prijaviti napad

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
9 komentara

Nijemac koji je rekreativno trčao po svojem kvartu i bio uvjeren da ga je napala krupna nepoznata osoba, nemalo se iznenadio pošto je kasnije ustanovio da je žrtva napada - šumske sove.

U policijskom izvješću stoji da je muškarca iz Bad Nenndorfa, zapadno od Hanovera, napala ptica, zadavši mu lakše ozljede glave

Isprva 46-godišnji Nijemac nije shvatio što se događa te je 'dao petama vjetra', misleći da ga je napala nepoznata osoba. 

U strahu su velike oči pa se, bježeći pred 'napadačem' najprije spotaknuo, potom pao i usput izgubio naočale. Posebno se preplašio kad je shvatio da mu s glave curi krv. 

Incident' je prijavio lokalnoj policiji, koja je pomislila da je netko na njega pucao iz zračne puške, pa su pripadnici snaga reda pokušali pronaći zrno. 

I oni su se iznenadili kad su na obližnjoj ogradi ugledali mladunče šumske sove i još jednu veću sovu na stablu iznad ograde. 

Kad se 'majka sova' obrušila na 23-godišnjeg policajca i lakše ga ozlijedila, istražitelji su shvatili tko je glavni osumnjičeni za napad na joggera.

- Ženka šumske sove pokušala je zaštititi svoje mladunče koje je 'zapelo' na obližnjoj ogradi - stoji u policijskom izvješću. 

Na kraju smo se svi dobro nasmijali, kazao je glasnogovornik policije. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message