Obavijesti

Viral

Komentari 3

U susret Oscarima poklanjamo remek-djela filmske industrije

U susret Oscarima poklanjamo remek-djela filmske industrije
11

Bilo da vam je gledanje filmova samo usputna zanimacija ili ste pravi filmofil koji će provesti sat, dva, tri... gledajući u ekran razveselit će vas ova filmska poslastica!

Bliži nam se važan datum u filmskoj industriji, 24. veljače, kada će Akademija filmskih umjetnosti i znanosti 85. put odati počast izvrsnosti profesionalaca u svijetu filma, uključujući redatelje, producente i scenariste. Kako bi se i 24sata.hr pridružio Oscarovskoj "groznici" za vas smo pripremili specijal Oscar revija kako biste na vrijeme saznali sve o ovogodišnjim favoritima za zlatni kipić. Ako ste zaljubljneik u filmove razveselit će vas i nagradni natječaj u kojem možete osvojit paket Oscarovskih filmova!

Uključite se, izaberite paket po izboru i uživajte u Oscarom nagrađenim filmovima!

Nagradni natječaj traje od subote, 26.01. u 11h do ponedjeljka, 28.01. u 11h nakon čega biramo sretne dobitnike! Za vas smo pripremili dva paketa filmova od kojih svaki sadrži pet vrhunskih naslova. 

Paket filmova 1 sadrži slijedeće naslove: Babel, Pad crnog jastreba, Fatalna nesreća, Boksač, Djevojka od milijun dolara. U paketu filmova 2 očekuju vas: Zvjezdane staze, Traffic, Privedite osumnjičene, Michael Clayton i Život mlade kraljice.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Sve što morate učiniti da biste osvojili ovu vrijednu nagradu kojom ćete upotpuniti vlastitu filmsku kolekciju je ispuniti obrazac u nastavku, u padajućem izborniku izabrati paket filmova 1 ili paket filmova 2, ovisno o tome koji želite osvojiti i odgovoriti na nagradno pitanje: 'Kako glasi ime redatelja filmske adaptacije romana Victora Hugoa ?' Nagrađujemo svakog dvadesetog prijavljenog sudionika, a imena sretnih dobitnika objavljujemo u podrubrici Nagradne ige. Odgovor na nagradno pitanje pronađite untutar specijala Oscar revija!

Nagradni obrazac se nalazi OVDJE! Sretno! 

Jeste li znali?

Službeno ime statue Oscara je 'Academy Award of Merit'. Statua je napravljena od pozlaćenog britanija na crnoj metalnoj podlozi, visoka je 34 cm, teži 3, 85 kg. Prikazuje viteza u art deco stilu koji drži križarski mač i stoji na vrpci filma s pet žbica. Svaka od pet žbica predstavlja originalne grane Akademije: glumce, scenariste, redatelje, producente i tehničare.

Kandidate za ovogodišneg Oscara premijerno pogledajte samo u multipleksima CineStar, a detalje pronađite ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 3
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"

Pretplatnici tiskanog izadnja 24sata u ponedjeljak 22. 4. imat će priliku osvojiti vrećicu za reciklažu.