Viral

Komentari 78

Svećenici se seksali u autu na parkingu, i to usred bijela dana

Svećenici se seksali u autu na parkingu, i to usred bijela dana

Ovo je vrlo ozbiljna stvar, mi moramo osigurati da su naši svećenici dostojni svoje službe, rekla je glasnogovornica župe kojoj pripadaju uhićeni svećenici. Policija ih je uhvatila usred dana na javnom mjestu...

Diego Berrio (39) i Edwin Cortez (30) optuženi su za nedolično ponašanje na javnom mjestu nakon što ih je policija uhitila na parkiralištu u Miami Beachu. Obojica su katolički svećenici iz Chicaga, a uhićeni su zato jer su se seksali u unajmljenoj Volkswagen "bubi" usred bijela dana. Prizor su vidjeli prolaznici pa su pozvali policiju.

Građane je dodatno zgrozilo što se sve odvijalo u neposrednoj blizini dječjeg igrališta.

Ni dolazak policajaca nije omeo dvojicu u strastvenom zanosu. Prestali su tek kad su im policajci pokucali na prozor automobila, javlja CBS News.

- Prozorska stakla im čak nisu bila ni zatamnjena. Svi su mogli vidjeti taj prizor - rekao je glasnogovornik policije u Miami Beachu.

- Ne razumijem takvo ponašanje. pa oni su svećenici, trebali bi služiti kao primjer drugim ljudima, a ne ovako - rekla je majka jednog djeteta koja se zatekla na igralištu.

Čikaški nadbiskup hrvatskog podrijetla Blaise Cupich ih je odmah razriješio službe.

- Ovo je vrlo ozbiljna stvar, mi moramo osigurati da su naši svećenici dostojni svoje službe - rekla je glasnogovornica nadbiskupije.

Stariji je zatim pušten iz pritvora, dok je mlađi ostao iza rešetaka.