Obavijesti

Viral

Komentari 15

Uhitili su 'princa Crne Gore': I Pamelu Anderson je odlikovao

Uhitili su 'princa Crne Gore': I Pamelu Anderson je odlikovao

Stefan Černetić, nastanjen u Torinu, uhićen je u Italiji jer se godinama lažno predstavljao, ni više ni manje, nego kao princ od Crne Gore i Makedonije...

VIDEO

Stefan Černetić (57) godinama se predstavljao kao princ od Crne Gore. Kao predstavnik crnogorske kraljevske obitelji sudjelovao je na brojnim manifestacijama srdačno dijeleći kraljevska odlikovanja.

Černetić je lažnim identitetom stekao brojne ugledne prijatelje. Na Facebooku je profil napunio fotografijama s gala večera i primanja poznatih, a s web stranice plasirao je lažne vijesti o sebi.

Nastanjen u Torinu, svijet je prevario predstavljajući se kao potomak Crnojevića i "princ od Crne Gore i Makedonije". Krajem svibnja tako se u Ateni družio s princezom od Grčke i Danske, Irenom.

Prije toga, u društvu šeika i modela, bio je na utrci Formule 1 u Monaku.

Pamela Anderson je pred njim klečala

Poznata playboy zečica Pamela Anderson pred prestolonasljednikom Crne Gore i Makedonije na jednom je prijemu klekla kako bi od njega primila titulu "grofice od ljiljana Santa Marije Ligure". Proglasio je Černetić tada "Velikom damom Crne Gore", a njene sinove "crnogorskim vitezovima".

'Nemamo princa, a sigurna ga ne dijelimo s Crnom Gorom'

U elitnom odmaralištu u Veneciji crnogorski princ napravio je oveći račun, a njegov menadžer potom ga je proslijedio makedonskoj ambasadi u Italiji. Ispostavilo se to kao njegov prvi i jedini krivi potez otkad se predstavlja prestolonasljednikom.

- Ne šaljite nam račune, princa nemamo, a sigurno ga ne dijelimo s Crnom Gorom, odgovorili su iz ambasade. Obavijestili su i talijansko Ministarstvo unutarnjih poslova nakon čega su pokrenuli postupak. 

Policiji četiriju okolnih gradova poslane su slike Černetića i njegova suradnika s uputom da obrate pažnju na Mercedes okićen crnogorskim zastavama, piše Blic.

Talijanski mediji ne navode zašto je za otvaranje procesa i uhićenje bilo potrebno godinu dana. Potvrdili su pak da su pri uhićenju zaplijenjene diplomatske putovnice i naljepnice, međunarodne nagrade, razne diplome te potvrda kraljevske kuće Crne Gore.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

Ovo je najljepši pas na svijetu: U Zagrebu je trijumfirala ženka afganistanskog hrta iz Čilea!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Ovo je najljepši pas na svijetu: U Zagrebu je trijumfirala ženka afganistanskog hrta iz Čilea!

Zaida je već pobjeđivala na mnogim izložbama u Sjedinjenim Američkim Državama i ondje je prošlu godinu okončala kao drugi najuspješniji izložbeni pas svih pasmina. Drugoplasirana je ženka bobtaila iz Grčke

UŽIVO! U Zagrebu se upravo bira najljepši pas na svijetu: U finalu je 10 impresivnih pasa!
NAJLJEPŠI PAS SVIJETA

UŽIVO! U Zagrebu se upravo bira najljepši pas na svijetu: U finalu je 10 impresivnih pasa!

Brojke Svjetske izložbe su zaista impresivne – od 24. do 28. travnja na Zagrebačkom velesajmu su posjetitelji mogli vidjeti gotovo 15.000 pasa u skoro 400 različitih pasmina. Danas se biraju tri najljepša psa na svijetu!
VIDEO U Zagrebu izložili kinesku pasminu koja je rjeđa od pandi i leopardskog psa iz Louisiane!
RIJETKE PSEĆE ZVJERKE

VIDEO U Zagrebu izložili kinesku pasminu koja je rjeđa od pandi i leopardskog psa iz Louisiane!

Posljednjeg dana velike Svjetske izložbe pasa na Zagrebačkom velesajmu izlagane su i neke od najrjeđih pasmina na svijetu. Te su pasmine tako ugrožene da još nisu do kraja ni standardizirane...