Obavijesti

Viral

Komentari 0

Uključi se i osvoji proizvode za pripremu ljetnih recepata!

Uključi se i osvoji proizvode za pripremu ljetnih recepata!
1

Zdrava Krava i KitchenAid pripremili su ljetno iznenađenje za sve prave gurmane ali i one kojima kuhanje nije najdraža aktivnost. Uz pomoć ovih nagrada kuhanje će biti jednostavno, brzo i zabavno!

Uključi se u veliku ljetnu nagradnu igru na portalu Zdrava Krava koja traje od 7. do 17. kolovoza u 11 sati i osvoji vrijedne nagrade. Sve što trebaš napraviti je ispuniti obrazac koje se nalazi na dnu članka na portalu Zdrava Krava, a koji je vidljiv samo prijavljenim korisnicima. Igrati možeš neograničeni broj puta, a dobitnici vrijednih KitchenAid proizvoda se biraju slučajnim odabirom.

Ispuni obrazac i uživaj u pripremanju ljetnih specijaliteta! Sretno svima!

O nagradama

1x KitchenAid - Multipraktik Classic 3.1 L Food Processor u bijeloj boji
Posluži savršeno pripremljenu hranu, detaljno narezanu pomoću 'exact slice' sistema kojim ćeš jednim potezom podesiti točno željenu debljinu rezanja povrča i voća. U standardnoj opremi dolazi s dodatnim obostrano iskoristivim diskom za fino i grubo ribanje hrane te višenamjenskom oštricom za sjeckanje, blendanje i miksanje. Uživat ćeš pripremajući ručak, zimnicu ili desert s ovim multipraktikom koji će s lakoćom hranu narezati, usitniti i pripremiti poput vrhunskog chefa.

1x KitchenAid - Kuhalo vode 1.7 L
Posluži savršen zeleni čaj s vodom zagrijanom na 50 stupnjeva ili toplu juhu s vodom zagrijanom na 100 stupnjeva. 'Čajopije' znaju da se različiti čajevi nikako ne bi smjeli pripremati na istoj temperaturi, svakako ne s kipućom vodom. Tako ćeš s ovim prekrasno oblikovanim kuhalom, modernog dizajna, dostupnog u četiri boje, s lakoćom, na digitalnom zaslonu odrediti željenu temperaturu vode u kuhalu. Svakako jedna od onih stvarčica koje moraš imati ako pripremaš jutarnju instant kavu ili čaj.

1x KitchenAid - Štapni mikser s dodacima
Brzo, jednostavno i bez nereda smiješaj kašicu za dijete ili kolač za obitelj i prijatelje. S ovim setom praktično pakiranim u malom koferu moći ćeš zamijeniti skoro sve male kuhinjske aparate. Ovaj štapni mikser dolazi s tri različite zvonaste oštrice od inoxa. Od dodataka ćeš dobiti i praktični vrč u kojem možeš miksati, blendati ili miješati sa zaštitnim poklopcem protiv špricanja. Nastavkom s pjenjačom ćeš vrlo lako izraditi pjenice, kreme ili bjelanjke, a sjeckalicom savršeno samljeti orahe ili bademe za kolač i sasjeckati luk za pirjanje. Ovaj višenamjenski set dolazi u četiri KitchenAid standardne boje: crvena, crna, krem i inox.

Sav asortiman KitchenAid proizvoda dostupan je u svim prodavaonicama Home sweet Home; Project trade, Bella Forma, Bijeli svijet u Zagrebu te Miele Moderator u Poreču.

Ispuni obrazac i uključi se u nagradnu igru OVDJE! Sretno svima!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

'Sijamske smo blizanke, ali ja sam lezbijka, sestra voli dečke. Evo zašto smo se odrekle seksa'
ISPOVIJEST NA INTERNET FORUMU

'Sijamske smo blizanke, ali ja sam lezbijka, sestra voli dečke. Evo zašto smo se odrekle seksa'

Ja, Mia, sam lezbijka, dok je Lia hetero. Imala sam djevojku donedavno, ali prekinule smo kad sam upisala fakultet. Lia je imala vezu na daljinu s jednim dečkom dok je bila mlađa, pišu djevojke...

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'
PA OVO JE HIT

VIDEO Plaši suprugu 10 godina. Njezini izrazi lica su urnebesni: 'Ponekad se upiškim u gaćice'

Shannon je postala viralna zvijezda nakon što je suprug Matt objavio snimke na društvenim mrežama. Plaši je od 2014. godine u svim mogućim situacijama: Dok pegla, suši kosu, sprema suđe...
Znate li riješiti ovu mozgalicu: Koliko je labudova u jatu?
SVI SE POSVAĐALI OKO ODGOVORA

Znate li riješiti ovu mozgalicu: Koliko je labudova u jatu?

Znate li vi pravi odgovor na ovaj matematički zadatak?