Viral

Komentari 5

Uključila se na Zoom sastanak, zaboravila maknuti lubrikant: 'Drugi put javit ću se iz kuhinje'

Uključila se na Zoom sastanak, zaboravila maknuti lubrikant: 'Drugi put javit ću se iz kuhinje'

Virtualni sastanci iz kreveta su ponekad loša ideja, a Nicki je to iskusila na svojoj koži. Naučila je lekciju nakon što je tijekom sastanka shvatila da nije maknula sve što bi trebala, a što se vidjelo u prijenosu

Nicki Faulkner (32) je imala virtualni sastanak preko Zoom-a. Odlučila se javiti iz kreveta. 

Loša ideja, prenosi Mirror

Nakon 15 minuta je shvatila da je iza sebe na polici ostavila bočicu lubrikanta koju mogu vidjeti svi u pozivu. Nicki je rekla da bi bilo preočito da ga pomakne, pa se samo pretvarala kao da nije tamo i nadala se da ga nitko neće vidjeti. 

'To je za masažu'

- Negdje nakon 15 minuta sam vidjela lubrikant na polici iza sebe. Bilo je prekasno da ga maknem. Menadžerica bi shvatila da sam vidjela i privuklo bi još pažnje. To je jedan od onih dana, umrla sam od sramote iznutra. To je za masažu - ispričala je Nicki. 

Naravno, pošto je to bočica određenog oblika u crvenoj boji, bilo je jasno i očito koji jed to predmet iza nje. 

- Znala je da sam u krevetu, što bih drugo mogla imati na polici iznad? Sljedeći put sastanke održavam za kuhinjskim stolom, krevet je bio loša ideja - nadodala je Nicki. 

Odlučila je raditi od kuće, nakon stresa i previše posla od tjedna prije te je odlučila prihvatiti poziv iz kreveta jer je bila iscrpljena.  Inače ne uzima pozive iz krevete te joj nije ni palo na pamet da provjeri policu iza sebe.  Iako se nadala da šefica neće primijetiti, objavila je to sljedeći dan na društvenim mrežama.