Obavijesti

Viral

Komentari 0

Uključite se i osvojite Android tablet i antivirusne programe!

Uključite se i osvojite Android tablet i antivirusne programe!
1

U novoj velikoj nagradnoj igri koju su za vas pripremili portali Pametna kuna i BizDil imate priliku osvojiti Android MyAudio tablet i pet TrustPort antivirusnih programa!

VIDEO

Dva portala koja svojim savjetima, projektima i uslugama aktivno rade na jačanju obrtnika te malih i srednjih poduzetnika, udružila svoje snage te vam u novoj nagradnoj igri donose super nagrade - Pametna kuna i BizDil nagrađuju čak šestero najsretnijih korisnika i to jednim MyAudio tablet računalom te pet TrustPort antivirusnih programa. Uključite se stoga u igru, uz malo sreće osvojite nagrade i pospješite svoje poslovanje!

Pokažite nam svoje znanje

Nagradni kviz nalazi OVDJE, a da biste se prijavili potrebno je odgovoriti na tri abc pitanja te popuniti obrazac svojim podacima kako bismo vas, u slučaju dobitka, mogli kontaktirati. 

Prijaviti se možete neograničeni broj puta od 28. siječnja do 04. veljače do 11 sati, nakon čega ćemo slučajnim odabirom putem računala izvući dobitnike.

Ukoliko ne znate odgovor na pitanja, ne brinite, kviz će vam pokazati gdje se nalaze točni odgovori kako biste se jednostavnije prijavili i uz to nešto novo naučili.

Poklanjamo vam:

1 x Android tablet računalo MyAudio 908A 9,7
- Android 4.0.3, CPU 1,2 GHz, kapacitivni zaslon, 9,7" IPS, 1024*768 px',
- 1GB RAM, 8GB int. mem., microSD utor, Wi-Fi, HDMI, prednja i stražnja kamera,
- My cloud sa 30GB prostora, MyAudio Media Center (streaming preko 2000 kanala), My Audio Music Store
- jamstvo 24 mjeseca

5 x Antivirusni softver TrustPort Internet Security
- antivirusni softver za 1 računalo
- br.1 antivirusni software u svijetu!
- kompletna zaštita  svih podataka od raznih virusa i malwarea i drugih online prijetnji
- program otkriva viruse i spyware na svim ulaznim točkama računala i sprječava pokušaje hakera za pristup računalu. Skenira elektroničku poštu i sadržaje koje skidate sa Interneta. Sadrži Portunes modul za sinkronizaciju i pohranu osjetljivih podataka na računalu i mobilnom uređaju. Štiti vaše računalo na svim frontama bilo da je kućno ili uredsko.

BizDil.hr: Online sustav nabave namijenjen malim i srednje velikim tvrtkama

BizDil.hr portal s radom je počeo prije nekoliko mjeseci i već je postao prepoznatljivo online odredište na kojemu mali i srednje veliki poduzetnici nude svoje proizvode i usluge te kupuju željene proizvode i usluge po najpovoljnijim cijenama.
Na www.BizDil.hr portalu tvrtke mogu pronaći najpovoljnije ponude za svoje poslovanje, primjerice izradu logotipa tvrtke i web stranica, ponude za marketinško promoviranje proizvoda i usluga, ponude za edukaciju zaposlenika, najpovoljnije ugovore s telekomunikacijskim operatorima, servisiranje ICT opreme, nabavu telekomunikacijske opreme, uredskog namještaja, savjetovanja i ostale proizvode i usluge za kojima postoji potreba od strane malih i srednjih tvrtki.

Putem BizDila mali i srednji poduzetnici na jednom mjestu pronalaze sve najbolje za svoj biznis po najpovoljnijim cijenama i bez gubljenja vremena! Portal upravo malim i srednjim tvrtkama osigurava najbolje moguće uvjete kupnje, od kvalitetnog odabira najpotrebnijih proizvoda i usluga, njihove kvalitete, pouzdanosti partnera – dobavljača, te posebne ponude i uštede koje korisnici putem portala mogu ostvariti.

Želite li postati BizDil partner? Zainteresirani partneri-dobavljači koji žele ponuditi svoj proizvod ili uslugu putem BizDila, a da pritom mogu osigurati potrebnu razinu kvalitete i atraktivne komercijalne uvjete, te se žele uključiti u BizDilov sustav nabave mogu se javiti za suradnju putem  info@bizdil.hr

Objava dobitnika

Imena dobitnika potražite 04. veljače iza 12:00 sati na Pametnoj kuni. Sretni dobitnici će o dobitku biti obaviješteni telefonskim putem, a onima koji  imaju prebivalište izvan Zagrebačke županije će nagrade biti dostavljene na kućnu adresu.

Uključite se u KVIZ i sretno!

Važno!

Svi sudionici za koje se utvrdi da su za sudjelovanje u nagradnoj igri koristili zlonamjerne programe bit će isključeni iz izvlačenja.

Detaljna pravila igre potražite ovdje.

Ako ne vidite kviz za prijavu provjerite je li vam uključen ad/popup blocker te ga isključite. Ako ne možete kliknuti na sliku, možda imate nepodržanu verziju Flash Playera (potreban je Flash Player verzije 8 ili noviji). Obnovite svoj Flash player ili pristupite igri preko Google Chromea, a ako ga nemate, skinite ga OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života
PRIČA O MASABUMIJU HOSONI

Jedini Japanac na Titanicu: Zbog onoga što je napravio bio je na listi srama sve do kraja života

Masabumi Hosono probio se do čamaca za spašavanje. Čuo je da mornar viče: 'Mjesta za još dvoje'. Na brodu je bilo još žena i djece. U Japanu je završio u udžbenicima kao primjer sramotnog ponašanja

VIDEO Orangutan imao ozljedu, ono što je učinio šokiralo ih je: 'Prvi put imamo sve na snimci'
NEVJEROJATNO

VIDEO Orangutan imao ozljedu, ono što je učinio šokiralo ih je: 'Prvi put imamo sve na snimci'

On je praktički koristio flaster. Činilo se da je njegovo ponašanje bilo namjerno. Selektivno je tretirao ranu biljnim sokom, rekla je doktorica biologije
Viralni video naljutio mnoge. Na VIP tulum poseban ulaz za one s više od milijun pratitelja
INFLUENSERICA ŠOKIRANA

Viralni video naljutio mnoge. Na VIP tulum poseban ulaz za one s više od milijun pratitelja

Revolve je tražio od kreatora sadržaja s više od milijun pratitelja na TikToku da uđu na jedan ulaz, a postojao je drugi ulaz za one s manje od milijun pratitelja