Obavijesti

Viral

Komentari 2

VIDEO Medvjedić upao u bunar, spasio ga lovac i njegova obitelj

VIDEO Medvjedić upao u bunar, spasio ga lovac i njegova obitelj
3

Iscrpljeni medo iz Plaškog izašao je iz bunara uz pomoć jedne obitelj. Muž i žena i njihovo troje djece brzo su se bacili u akciju spašavanja ovog mališana...

VIDEO

Bravo medane, riječi su sretnog dječaka nakon što je medo uspio izaći iz bunara uz pomoći obitelji u Plaškom. 

- Naišli smo na muževog rođaka. Rekao nam je da je medo zapeo u bunaru. Otišao je po pilu i krenuli smo u akciju spašavanja - ispričala nam je ponosna žena jednog lovca. 

Medo je upao u bunar usred šume u Plaškom. Nije poznato koliko je dugo bio unutra, no po riječima ove žene, bio je vidno iscrpljen. 

POGLEDAJTE VIDEO: Medo upao u bunar, spasila ga obitelj iz Plaškog

Pokretanje videa...

medo u bunaru 01:23

Lovac je motornom pilom prerezao stablo koje se nalazilo odmah kraj bunara te je stablo palo preko bunara i olakšalo medi izlazak. 

Uspio se primiti za granu stabla i nekako izvući van iz bunara. 

- Djeca su vikala 'spasio se, spasio se'. Stajali smo sa strane kod auta dok on nije izašao jer je ipak divlja životinja i nismo htjeli riskirati. Mužu je trebalo svega pet minuta da odsiječe stablo, a medo je ubrzo sam shvatio kako da izađe. Nagađamo da je mlađi medo, možda godinu dana i da ima oko 100 kila. Svi smo bili presretni kada je izašao van. Ne znamo koliko je dugo bio unutra, ali se vidjelo da je iscrpljen. Muž kaže da je možda upao sinoć ili danas ujutro, ali napokon je slobodan - nadodala je žena. 

Medo je odmah nakon svog izlaska iz bunara potrčao u šumu i nastavio svojim putem, a najveseliji su bila njihova djeca od 12,9 i 6 godina koja će vjerojatno pamtiti ovaj trenutak zauvijek i diviti se tati.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!
VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega
zima u proljeće

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega

Sjeverni Velebit - Iako smo u kalendarskom proljeću, na Velebitu je prava zima. U noći s ponedjeljka na utorak na Zavižanu je palo 27 centimetara snijega. -Cesta od Babića Siče nije očišćena i nije prohodna za osobna vozila i autobuse. Kako se danas i sutra očekuju nove snježne padaline, trenutno ne preporučujemo posjet Parku-, napisali su iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit. Kako snježna idila izgleda koncem travnja, pogledajte u videu