Obavijesti

Viral

Komentari 1

Vikarova je žena priznala: Nekad sam bila striptizeta

Vikarova je žena priznala: Nekad sam bila striptizeta
1

Diane (44) je radila u striptiz-klubu jer nije mogla naći drugi posao. Rekla je da zbog svoje prošlosti ne žali te da je posao bio zabavan i dobro plaćen

VIDEO

Diane Stevenson (44), vikarova žena, je za crkveni časopis ispričala da je nekada bila striptizeta. Diane je rekla da je u striptiz-klubu radila prije 20 godina jer nije mogla naći drugi posao. Priznala je i da se prvu noć nakon posla rasplakala, ali da je nastavila raditi kao striptizeta kako bi vidjela hoće li joj taj posao ići.
- Dobro sam zarađivala i dobro se zabavljala. Bilo nas je 16 djevojaka i često smo "umirale" od smijeha. U klubu sam radila dvije godine - ispričala je Diane. Nakon što je prestala raditi kao striptizeta upoznala je Davida Stevensona, vikara u crkvi u Eastwoodu u Velikoj Britaniji. Ona ima troje djece, a David dvoje iz prijašnjeg braka. Diane je dodala da ne žali zbog svoje prošlosti i da voli ljudima reći da je vikarova žena te da je nekada bila striptizeta samo kako bi vidjela njihov izraz lica. Rekla je i da kćerima, ako bi htjele biti striptizete, to ne bi branila. Zaključila je da se ljude ne smije osuđivati zbog onoga što su bili, jer je i Isus pristupao različitim ljudima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.
GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

GLEDAJTE UŽIVO Počeo prijenos finala izložbe koja prethodi psećem spektaklu u Zagrebu

Danas je međunarodnom izložbom pasa, na kojoj je prijavljeno gotovo 4.000 ljubimaca iz cijelog svijeta, počelo zagrijavanje za najveći svjetski kinološki spektakl. Prijenose finala uživo možete pratiti na 24sata!