Obavijesti

Viral

Komentari 3

Vodimo vas na Feel Free Fest! Četiri dana partyja na Zrću !

Vodimo vas na Feel Free Fest! Četiri dana partyja na Zrću !
1

Četiri dana partijanja, četiri DJ-a... odličan provod je zajamčen. Sudjelujte u našoj nagradnoj igri i osvojite 10 x 2 ulaznice za Feel Free Fest u Aquariusu na Zrću!

VIDEO

Klub Aquarius smješten na paškoj plaži Zrće poprište je najspektakularnijih noćnih i after beach partyja na Jadranu, gdje na tisuće mladih svake, jednako „paklene“ sezone, uživa u nezaboravnim tulumima, brčkanju u bazenima kluba, koktelima, magičnim zalascima sunca, moru, ekipi i vrhunskoj dance glazbi. 

Tri velika festivala

Prvi od tri Aquariusova festivala - Feel Free Fest - i ove godine će donijeti neka našoj publici dobro znana imena, koja su trenutno u samom vrhu svjetske scene.

Jedan od njih je nesumnjivo electro-house senzacija iz Nizozemske Laidback Luke. Remiksirao je hit house single Davida Guette i Tare McDonald 'Delirious', a suradnja sa Sweedish House Mafiom iz 2009., stvorila je ultimativni klupski hit 'Leave The World Behind'. 
Još jedan od sve brojnijih majstora nizozemske škole DJ Chuckie, često laskavo nazivan 'kraljem miksa' zasvirati će poslije svog sunarodnjaka. Njegov posljednji veliki hit  „Let The Bass Kick in Miami Bitch“ te plesna petarda 'Guess What' dugo su dominirale playlistama BBC-jeva Radia 1, stvorivši mu tako zavidnu reputaciju. 
Posljednji dan festivala iz Švedske stiže Avicii, oko kojega se velika prašina digla na Winter Music Conference u Miamiju ove godine, I to nakon što ga je Aquarius ugostio lani također na Zrću. Avicii je proglašen najboljim DJ-em/producentom  u usponu za 2009. godinu. 

Nagradna igra za čitatelje 24sata.hr

Ispunite naš obrazac za prijavu OVDJE i možda baš vi osvojite dvije ulaznice za festival! Nagrađujemo ukupno 10 sudionika koji se prijave između 21. srpnja u 9 sati i 22. srpnja u 9 sati. Detaljna pravila igre pročitajte ovdje. Dobitnike pročitajte 22. srpnja u našoj podrubrici Nagradne igre. Sretno!

Lineup:
24.07. – to be announced
25.07. - Laidback Luke
26.07. – Chuckie
27.07. – Avicii

Pogledajte i koje vas još nagradne igre čekaju ovo ljeto!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Ovo je najljepši pas na svijetu: U Zagrebu je trijumfirala ženka afganistanskog hrta iz Čilea!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Ovo je najljepši pas na svijetu: U Zagrebu je trijumfirala ženka afganistanskog hrta iz Čilea!

Zaida je već pobjeđivala na mnogim izložbama u Sjedinjenim Američkim Državama i ondje je prošlu godinu okončala kao drugi najuspješniji izložbeni pas svih pasmina. Drugoplasirana je ženka bobtaila iz Grčke

UŽIVO! U Zagrebu se upravo bira najljepši pas na svijetu: U finalu je 10 impresivnih pasa!
NAJLJEPŠI PAS SVIJETA

UŽIVO! U Zagrebu se upravo bira najljepši pas na svijetu: U finalu je 10 impresivnih pasa!

Brojke Svjetske izložbe su zaista impresivne – od 24. do 28. travnja na Zagrebačkom velesajmu su posjetitelji mogli vidjeti gotovo 15.000 pasa u skoro 400 različitih pasmina. Danas se biraju tri najljepša psa na svijetu!
VIDEO U Zagrebu izložili kinesku pasminu koja je rjeđa od pandi i leopardskog psa iz Louisiane!
RIJETKE PSEĆE ZVJERKE

VIDEO U Zagrebu izložili kinesku pasminu koja je rjeđa od pandi i leopardskog psa iz Louisiane!

Posljednjeg dana velike Svjetske izložbe pasa na Zagrebačkom velesajmu izlagane su i neke od najrjeđih pasmina na svijetu. Te su pasmine tako ugrožene da još nisu do kraja ni standardizirane...