Obavijesti

Viral

Komentari 3

Vodimo vas na Freemasons i Gramophonedzie

Vodimo vas na Freemasons i Gramophonedzie
5

Vodimo vas na najveći tulum na bazenima! Osvojite ulaznice za Playground i plešite uz velikane svjetske elektronske glazbene scene Freemasons i Gramophonedzie!

VIDEO

Preko 12 sati non-stop zabave uz Freemasons i Gramophonedzie obilježit će prvu subotu u srpnju na  najvećim bazenima, koji s preko 5.000 m2 vodene površine nose naziv Vodeni planet, a smjestili su se među Zagorskim bregima u Termama Tuhelj.

Najveći tulum na bazenima transformirat će pitoreskni zagorski kraj u zvučnu arenu kojoj ljubitelji elektronskog zvuka i plesa nikako neće moći odoljeti. Ulaznica za Playground sve je manje pa ih je bolje nabaviti što prije. 

Playground počinje u 14 sati, nastupaju domaći DJ-i The Beez Kneez, Yooma, Pintha Indahouse, Tony D i Nick te velikani svjetske elektronske glazbene scene Freemasons i Gramophonedzie.  Osigurana je i garderoba za sve posjetitelje, ležaljke, vodene igračke i tone leda na nekoliko koktel-kornera i šankovima, te cjelodnevna animacija u vodi, na vodi i pod vodom i prilika za jedinstvenu proslavu Međunarodnog dana poljubaca tako što će parovi svoj poljubac moći ovjekovječiti na fotografiji najvećeg mokrog poljupca.

Nagradni natječaj za čitetalje portala 24sata.hr

Uključite se u natječaj i osvojite ulaznice za Playground u Termama Tuhelj. Potrebno je samo ispuniti NAGRADNI OBRAZAC osobnim podacima do subote, 22. lipnja u 19 sati. Pripremili smo vam 5x2 ulaznice za pool party koji se održava u subotu , 6. srpnja od  14 sati, a nagrađujemo svakog tridesetog prijavljenog sudionika.

Imena dobitnika objavljujemo u podrubrici Nagradne igre!

Ostale informacije

Datum održavanja Playgrounda 6. srpnja dobro označite na svom kalendaru jer osim igara, plesačica, žonglera s vatrom i odličnih DJ-a u Vodenom Planetu očekuju vas i nagrade iznenađenja. Atmosferski party udar, odnosno potentni udar dobre zezancije za Playground će u dnevnom programu ispaljivati MC Marko Petar Orešković koji će direktno sa Zrća doputovati u Terme Tuhelj.

Na ulazu, ulaznice stoje 140 kuna, a u pretprodaji 115 kuna. Svi koji se žele dodatno opuštati mogu to učiniti u VIP zoni za 350 kuna. Uzmite u obzir da inače karta za kupanje u Termama Tuhelj košta 70kn a u ovom slučaju za 115kn dobivate kupanje + odličan party-mislimo da se zaista isplati. Treba naglasiti brigu organizatora, agencije Via-Tours za potpunu opuštenost pool partijanera jer osigurava direktni prijevoz do Playgrounda iz Zagreba i Varaždina autobusima I to po cijeni od samo 15kn po transferu.

Lajkajte Playground Facebook stranicu, pridružite se brojnim fanovima i pratite sve novosti vezane uz najbolji tulum u Zagorju!

Uključite se u nagradni natječaj OVDJE.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

VIDEO Pogledajte nevjerojatan prolazak kroz crveno u Zagrebu: Tip čak dao žmigavac i gaaas...
STRAŠNO

VIDEO Pogledajte nevjerojatan prolazak kroz crveno u Zagrebu: Tip čak dao žmigavac i gaaas...

ZAGREB Ono kad gledaš auto ispred sebe, a ne semafor, komentar je na snimku koju je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Čovjeku je bilo crveno na skretanju za Arena Park. Ispred njega je bio auto koji je skretao desno na dopunsku strelicu...

Kad bahati Hrvati parkiraju: Po linijama, invalidskim mjestima i na 'milimetar': 'Ovo je strašno!'
POGLEDAJTE FOTKE

Kad bahati Hrvati parkiraju: Po linijama, invalidskim mjestima i na 'milimetar': 'Ovo je strašno!'

'Ovima treba tjedna doza terapije. Pod hitno', jedan je od komentara. Drugi se građanin nadovezao da njima ne može pomoći ni viša sila. Uostalom, uvjerite se i sami...
U autu šibenskih tablica izložio Dinamovu zastavu, dobio lijepu poruku: 'Ne boj se, prijatelju...'
PORUKA SA SREDNJAKA

U autu šibenskih tablica izložio Dinamovu zastavu, dobio lijepu poruku: 'Ne boj se, prijatelju...'

Kad stražnjeg prozora vidi se izložena Dinamova zastava, nepoznati čovjek odlučio mu je napisati kako nije trebao to raditi jer mu nitko neće uništiti automobil zbog tablica