Obavijesti

Viral

Komentari 30

Zamalo tragedija u Glasgowu: NLO proletio ispod zrakoplova

Zamalo tragedija u Glasgowu: NLO proletio ispod zrakoplova
1

Istražitelji su zaključili da piloti u svakom slučaju nisu vidjeli helikopter ili balon, te su kao mogućnost dopustili jedino da je ispod Airbusa proletjela 'zalutala' jedrilica

VIDEO

Putnički zrakoplov Airbus A320 zamalo se sudario s nepoznatim letećim objektom uoči slijetanja na aerodrom u Glasgowu 2. prosinca, a istraga koju su provela nadležna tijela do danas nije dala rezultate.

Naime, nepoznati objekt nije uočen na radaru, te će očito zauvijek svima ostati na volju i maštu što su to zbunjeni piloti vidjeli tog zimskog dana.

Zrakoplov se u trenutku incidenta nalazio na 1200 metara visine, samo stotinjak metara iznad letjelice koja je bila točno ispod njega. 

Piloti su je opisali kao 'tijelo' žute, plave i srebrne boje, te napomenuli da su primijetili nešto nalik malenom kokpitu.

- Kontrola leta u Glasgowu na radaru nije zabilježila ništa što bi potvrdio navode pilota niti je u to vrijeme imala kontakt s bilo kojom drugom letjelicom.

Doduše, radar u Prestwicku (50 kilometara jugozapadno) je našao trag 1.3 nautičke milje od zrakoplova 28 sekundi prije nego što su piloti prijavili incident - stoji u srijedu objavljenom izvješću koje će zasigurno zanimati ufologe.

U izvješču također stoji da piloti nisu mogli zaključiti u kojem se smjeru NLO kretao, te da je do sudara moglo doći unutar deset sekundi.

Istražitelji zaključuju i to da piloti u svakom slučaju nisu vidjeli helikopter ili balon, te dopuštaju jedino mogućnost da je ispod Airbusa proletjela jedrilica.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Fotka policajke izazvala kaos: 'Što je trebala, ostaviti gu*icu doma i ponijeti onu za posao?!'
VIŠE OD 1000 KOMENTARA

Fotka policajke izazvala kaos: 'Što je trebala, ostaviti gu*icu doma i ponijeti onu za posao?!'

Žene ne traže uniforme, one ih dobivaju. I to muške. Manje brojeve. A njih dizajniraju muškarci. Ja imam veće bokove i isti ovakav problem na poslu, napisala je žena kao komentar na fotku policajke

VIDEO Sjećate se policajke Vere koja je šefu plesala u krilu? Nije zbog toga dobila otkaz...
SKANDAL U POLICIJI

VIDEO Sjećate se policajke Vere koja je šefu plesala u krilu? Nije zbog toga dobila otkaz...

Prije tri godine bila je na naslovnicama nakon što su procurile snimke s razuzdane zabave. Nisu je sankcionirali, a poručnika kojem je plesala u krilu su premjestili. No vrckava Vera napravila je novi incident
Amerikanku su šokirale cijene u trgovini u Dalmaciji. Objavila je video:  'Puno skuplje nego lani'
POČELO JE...

Amerikanku su šokirale cijene u trgovini u Dalmaciji. Objavila je video: 'Puno skuplje nego lani'

U Hrvatsku se preselila prošle godine i u starim objavama i intervjuima objasnila je kako je to 'ljekovito' za njezino zdravlje...