Viral

Komentari 5

Zovu ga Sharaj-San: U Japanu uhitili muškarca koji je u isto vrijeme bio u vezi s 35 žena

Zovu ga Sharaj-San: U Japanu uhitili muškarca koji je u isto vrijeme bio u vezi s 35 žena

Japanac koji je istovremeno zavlačio i varao 35 žena, imao je fascinantan plan, kako bi se okoristio njihovim novcem i bogatstvom

Takashi Miyagawa, tridesetdevetogodišnjak, navodno je 35 žena rekao kako s njima želi ozbiljnu vezu uzimajući u obzir da pokloni neće biti velike vrijednosti ako ih ne navede na krivi trag kako prenosi Jutarnji.

Izvodio je žene na spojeve oko svog navodnog rođendana, kako bi dobio vrijedne rođendanske poklone u vrijednosti više stotina funti.

Policiji je rekao kako je primio darove u vrijednosti 100,000 yena, što je oko 700 funti. Među darovima, priopćila je policija, nalazilo se i odijelo u vrijednosti 200 funti.

Uskoro po tome uhićen te optužen za prijevaru.

Miyagawa je jednoj 47-godišnjakinji rekao da mu je rođendan 22. veljače, drugoj 40-godišnjakinji da mu je bio u srpnju i trećoj 35-godišnjakinji da je njegov rođendan, zapravo, u travnju.

Policija je otkrila da je njegov pravi rođendan 13. studenog.

Zanimljivo je da je žene upoznao dok je radio za jednu marketinšku tvrtku. Poznato je da marketinški stručnjaci moraju biri izrazito domišljati ili kreativni, ali Miyanawa je prešao svaku granicu toga.

Na japanskim društvenim mrežama pojavile su se i fotografije prevaranta u društvu različitih žena u parkovima i restoranima.

Na jednoj fotografiji Miyagawe i nepoznate žene nalazi se i mala torta s porukom: "Sretan rođendan!"

Nije poznato za koji od njegovih rođendana je nastala fotografija.