Nova ružmarin šunka pripremljena od najfinijih komada svinjskog buta začinjenih poznatim mediteranskim aromama, jamči tek nekoliko kalorija u slasnom zalogaju.
Otkrijte tajnu Gavrilovićevih slasnih šunki
Tajna Gavrilović šunki krije se u ručnom odabiru najkvalitetnijih komada svinjskog buta i posebnom načinu pripreme. Blago začinjeni komadi kuhaju se u vlastitom soku ili peku i tako zadržavaju sočnost i blagi okus. Posebna pažnja posvećuje se kontroli svake faze procesa proizvodnje u skladu s najstrožim zdravstvenim i higijenskim standardima. Gavrilović šunke namijenjene su svima koji se brinu o svom zdravlju, a pritom se ne odriču dobrog okusa i uživanja u hrani.
NOVO!
Ružmarin šunka pripremljena od najfinijih komada svinjskog buta začinjenih poznatim mediteranskim aromama, jamči tek nekoliko kalorija u slasnom zalogaju.
Kako servirati Ružmarin šunku?
Tanke ploške Ružmarin šunke poslužite uz mozzarellu, mladi paški sir ili dalmatinski sir iz ulja. Kao dodatak poslužite masline, ukiseljene lučice ili svježe sezonske salate.
Koje vino ponuditi?
Crno vino - Merlot, Plavac mali
Bijelo vino - Bogdanuša
Od 2. travnja potražite naše hostese u svim većim gradovima Hrvatske, koje će Vam sa zadovoljstvom ponuditi da kušate sendvič s našim novim zvijezdama u asortimanu šunki!
'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odličnoTrenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj načinTreći odjeljak ladice u perilici je jako koristan: Ovo mu je svrha
Ako želite da vam perilica odradi i pretpranje, napunite sva tri odjeljka u ladici. U njega isto stavite deterdžent za pranje rublja po izboru, tekući ili onaj u prašku