Obavijesti

GORENJE - 100.000 kuna i 30 drugih vrijednih nagrada

GORENJE - 100.000 kuna i 30 drugih vrijednih nagrada
8

Isplati se kupovati Gorenje bijelu tehniku, jer se kao nagradu može osvojiti kompletno uređivanje stana proizvodima Gorenje u vrijednosti od čak 100.000 kn.

Gorenje je ovoga ljeta odlučilo nagraditi svoje vjerne kupce bogatim i raznovrsnim nagradama koje glavnom dobitniku omogućavaju kompletno uređenje stana, vikendice ili poslovnog prostora aparatima prema vlastitom izboru u vrijednosti od čak 100.000 kuna.

Posve je suvišno ponavljati u kakvom trenutku živimo i u kojim okolnostima radimo i svi se borimo da bi "progurali" kroz bremenitu svakodnevnicu. Svakodnevno se dižu cijene i opterećuje kućni budžet. Svejedno radi li se o cijenama potrošnje struje, plina, benzina ili bilo kojih drugih nezaobilaznih troškova. Imajući upravo sve to u vidu, Gorenje je odlučilo pružiti mogućnost svojim kupcima da pojednostave opremanje ili obnavljanje svojih stanova.

Obitelj Rajković iz Siska doista ima razloga za slavlje, jer se gospođa Zdenka Rajković, supruga i majka dvoje djece, uključila u Gorenje nagradu igru i ovog četvrtka osvojila glavnu nagradu – ček na 100.000 kuna kojeg može potrošiti na bilo što iz ponude Gorenja.

Uz poznatu i popularnu bijelu tehniku Gorenje, u Gorenje studiju, Slavonska avenija 26/4 gospođa Zdenka moći će odabrati i vrhunski kuhinjski namještaj Gorenje i novitet u ponudi – visokokvalitetan i estetiziran kupaonski namještaj Gorenje. Tu je i Gorenje namještaj za blagovaonice i dnevne boravke, tako da se dobitnica Gorenje nagrade od 100.000 kuna ipak neće moći lako odlučiti što sve odabrati. Budući je Gorenje poznato po izvrsnom omjeru cijene i kvalitete što hrvatski potrošači najviše preferiraju, obitelj Rajković uživat će u brojnim kućanskim aparatima i namještaju jer 100.000 kuna u Gorenju doslovno znači opremanje cijelog stana.

Na svečanoj dodjeli nagrada u Gorenje studiju, 27. rujna, dobitnici nagrada mogli su uživati u delicijama koje je poznati kuhar Almo Čatlak pripremio naravno, uz pomoć Gorenje kućanskih aparata, u prelijepoj Gorenje kuhinji.

Uz glavnu dobitnicu, gospođu Rajković, Gorenje je u nagradnoj igri darovalo još trideset svojih potrošača koji su osvojili Gorenje hladnjake, mikrovalne pećnice i praktične štapne usisavače.

Svim dobitnicima čestitamo, a Gorenju zahvaljujemo na bogatim nagradama koje su razveselile brojne obitelji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena