Obavijesti

HBO najavljuje novu sezonu hit-serije Igra prijestolja IV

HBO najavljuje novu sezonu hit-serije Igra prijestolja IV
2

Ekskluzivna premijera večeras u 20.05 sati, samo dan nakon američke premijere. Prva epizoda je već promotivno dostupna svima putem usluge HBO GO.

Svi koji od 7. travnja  do 6. svibnja posjete stranicu www.hbogo.hr moći će besplatno pogledati prvi nastavak ove serije i upoznati se sa HBO GO uslugom.

Premium filmski kanal HBO s ponosom najavljuje novu, četvrtu sezonu hit-serije iz originalne HBO produkcije „Igra prijestolja“, koja će premijerno biti prikazana večeras, 7. travnja u 20.05h ekskluzivno na HBO-u. Novi nastavci emitirat će se ponedjeljkom u istom vremenskom terminu.

Temeljena na popularnom fantastičnom serijalu knjiga, Igra prijestolja epska je priča o izdaji i plemenitosti smještena na kontinent Westeros, gdje ljeta i zime mogu trajati godinama, a samo je žudnja za moći vječna.

„Igra prijestolja“ jedna je od HBO-ovih najpoznatijih serija i veliki hit te televizijske kuće. Ove godine brojne napete priče razvijat će se prema svome neizbježnom i krvavom kraju.

Na početku sezone, osokoljeni pokoljem na Crvenom vjenčanju u kojem su stradali mnogi od njihovih neprijatelja Starkova, Lannisteri i dalje vladaju sa Željeznoga prijestolja… Ali mogu li preživjeti vlastita ega kao i nove te trenutačne prijetnje s juga, sjevera i istoka? Dok nepokoreni Stannis Baratheon nastavlja podizati vojsku u Zmajevu kamenu, nova i neposrednija opasnost dolazi s juga kada Oberyn Martell, „Crvena Guja Dornea“ i mrzitelj Lannistera, stigne u Kraljev Grudobran na Joffreyjevo vjenčanje s Margaery Tyrell, a možda i sa skrivenim motivom.

Na sjeveru, čini se da se prorijeđena Noćna straža ne može nositi s neumornim napadima vojske divljaka Mancea Raydera na Zid, dok njih pak prate još strašniji neprijatelji: nemrtvi Bijeli šetači. Kao da to nije dovoljno, Daenerys Targaryen, u pratnji svoja zastrašujuća tri zmaja i vojske Neokaljanih, krenula je „osloboditi“ Meereen, najveći grad trgovaca robljem na istoku koji bi je mogao opskrbiti impozantnim snagama da izvrši svoj krajnji plan: otplovi u Westeros i preotme Željezno prijestolje lannisterskim uzurpatorima.

Prva epizoda mega popularnog serijala Igra prijestolja je dostupna besplatno u periodu od 7. travnja do 6. svibnja svim gledateljima u Hrvatskoj, putem internet usluge videa na zahtjev HBO GO. Svi koji u tom periodu posjete www.hbogo.hr moći će uživati u ovom fantastičnom vizualnom spektaklu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?
NAKON POLUFINALA - ŠOK!

Ovo je novost na Eurosongu i mnoge je zabrinula. Hoće li to naštetiti Lasagni i plasmanu?

'Što to znači? Trebamo li se bojati da ćete oštetiti najveće favorite?', 'Bojim se da to nije dobra stvar, bolje bi bilo da je random odabir', komentari su na društvenim mrežama

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret
NOVA VLADA NA POMOLU

DOZNAJEMO Ova ministarstva preuzima Domovinski pokret

Neslužbeno doznajemo da Domovinski pokret nije dobio Ministarstvo kulture, a da su resori podijeljeni sukladno dosadašnjim najavama.
Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'
LJUBAVNA PRIČA ZARUČNIKA

Cura Lasagne pokazala buduću kuću: 'Upoznali smo se online. Mislila sam da je prvi spoj užas'

Marko i ja se znamo preko tri godine. Upoznali smo se na Instagramu. On je svirao u bendu, ja sam znala za njih i onda sam rekla: 'Vidi koji zgodan lik'. Zatim sam ga odlučila dodati na Instagramu, ispričala je Elizabeta