Obavijesti

HOWtoWOW radionice na Danima komunikacija

HOWtoWOW radionice na Danima komunikacija
2

Najbolje ocijenjeni predavači HURA-inog "HOWtoWOW" projekta - Dietmar Dahmen i Gudreep Puri na Danima komunikacija održat će interaktivne radionice za ograničeni broj sudionika

U sklopu nove programske strukture ovogodišnjeg izdanja nacionalnog festivala oglašavanja Dani komunikacija koji će se održati od 15. do 18. svibnja 2014. u hotelu Lone u Rovinju zainteresirani sudionici će imati priliku sudjelovati u programu interaktivnih radionica "Best of HOWtoWOW" koje će voditi svjetski poznati marketinški stručnjaci Dietmar Dahmen i Gurdeep Puri.

Riječ je o predavačima koji su u protekloj sezoni HURA-inog projekta "HOWtoWOW akademija" ocijenjeni kao najbolji, pa će time i na Danima komunikacija održati interaktivne radionice. S obzirom na to da je broj mjesta na radionicama ograničen sve zainteresirane se poziva na raniju prijavu.

Dietmar Dahmen, kreativni konzultant i vizionar održat će radionicu na temu "Prodavanje kreativnosti: kako prodati izvrsna rješenja?". Ovom radionicom Dahmen će objediniti najbolje primjere i prodajne savjete od „prodaje Eiffelovog tornja“ do psihologije predsjedničkih izbora, od kandidature za domaćinstvo OI do prodajnih prezentacija u Hollywoodu.

Dahmen je vrhunski internacionalni predavač s 20 godina iskustva u advertisingu. Iskustvo je stekao u Hamburgu, Los Angelesu, New Yorku i Beču kao strateški planer, copywriter, kreativni direktor (DDB) i glavni kreativni direktor (Ogilvy). Danas radi kao kreativni konzultant istražujući najnovije marketinške trendove i digitalna rješenja.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Gurdeep Puri, stručnjak za marketinšku učinkovitost i ekonometriju vodit će interaktivnu radionicu "Vodič za učinkovite marketinške komunikacije koje osvajaju nagrade", kojom će sudionike povesti kroz temeljne aspekte stvaranja učinkovitih komunikacija, te demonstrirati kako poboljšati prijave za Effie i druga prestižna natjecanja na području marketinške učinkovitosti.

Puri je jedan je od osnivača tvrtke The Effectiveness Partnership koja je svojim klijentima pomogla u osvajanju čak 50-ak nagrada za efikasnost u industriji diljem svijeta. Bogato iskustvo stekao je radeći kao voditelj odjela učinkovitosti u agenciji Leo Burnett, te radeći s nizom poznatih internacionalnih brendova kao što su P&G (Naturella, Max Factor, Daz, Fairy), BBC, COI (Drink Drive, Social Care), McDonald’s, Tetley, Morgan Stanley, Kellogg’s, Holiday Inn, Fiat itd.

Osim radionica, Dietmar Dahmen i Gudreep Puri održat će i predavanja na kojima će moći sudjelovati svi posjetitelji Dana komunikacija. Dahmen će se u predavanju baviti temom "Od story tellinga do story listeninga: kako se težište marketinške komunikacije prebacilo s brenda na korisnika", dok će Gudreep Puri predavanjem "Kako povećati komercijalnu vrijednost vaše kreativnosti?" pokušati odgovoriti zašto je svrhovita kreativnost presudna tvrtkama u današnjem vremenu.

O HOWtoWOW akademiji

HURA je pokrenula projekt HOWtoWOW akademije kako bi ponudila edukaciju profesionalcima iz oglašivačkih agencija i tvrtki oglašivača iz brojnih područja i tema važnih za oglašivačku industriju. HOWtoWOW akademija do sada je privukla izniman interes struke te je u protekle tri sezone okupila preko 30 svjetski istaknutih predavača i 1.500 sudionika.

Cijene kotizacija za sudionike radionica:

Kotizacije za radionice iznose 599kn, a s popustom za HURA-u, HUOJ, IAB i klijente agencija HURA-e 499 kn.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a