Obavijesti

Hrvatski autoklub uveo mogućnost obiteljskog članstva

Hrvatski autoklub uveo mogućnost obiteljskog članstva
7

Novi oblik članstva omogućuje učlanjivanje svih članova obitelji, i roditelja i djece, u sustav članstva HAK-a, a uz još veće članske pogodnosti, plaća se jedinstveni iznos članarine

Obiteljsko članstvo znači veću sigurnost u svakodnevnom životu i veću praktičnu mobilnost na putovanjima svakog pojedinog člana obitelji.

Hrvatski autoklub (HAK) uveo je novi oblik članstva za sve građane pod nazivom Obiteljsko članstvo. Ova novost predstavlja iskorak HAK-a prema obiteljima kao temeljnom dijelu našeg društva jer Obiteljsko članstvo omogućuje svim sadašnjim i budućim članovima da uz jedinstvenu obiteljsku članarinu učlane u HAK sve članove svoje obitelji i uživaju veće pogodnosti od individualnih članova ili osnovnih i dodatnih članova. Do sada su niz pogodnosti i ušteda na putovanjima i pri kupnji raznih proizvoda i usluga bile dostupne samo članovima HAK-a, a od sada su unutar Obiteljskog članstva one dostupne i svim članovima obitelji, i roditeljima i djeci. Pritom svi punoljetni članovi obitelji mogu pojedinačno koristiti usluge pomoći na cesti, sa znatno povećanim financijskim iznosima za pojedine usluge. Ukoliko neki od članova nisu punoljetni, primjerice, kćer ili sin, i oni mogu postati članovi HAK-a u sklopu Obiteljskog članstva i koristiti sve ostale pogodnosti, osim pomoći na cesti.

Obiteljsko članstvo Hrvatskog autokluba podrazumijeva obitelj kao zajednicu bračnih ili izvanbračnih drugova i njihove djece do 25. godine života, uključujući i djecu koja ne žive u obitelji – ako nisu zasnovala vlastitu obitelj. Obuhvaća i jednoroditeljske obitelji koje čine jedan roditelj i dijete ili djeca, kao i bračni ili izvanbračni drugovi bez djece. Najmanji mogući broj članova u Obiteljskom članstvu su dvije osobe, a najveći broj članova u Obiteljskom članstvu ovisi o broju djece do 25. godine života. 

Obiteljsko članstvo HAK-a podrazumijeva tri članska modela – Start za 266,00 kn godišnje, Optimum za 399,00 kn godišnje i model Europa za 665,00 kn godišnje. Neke pogodnosti odabranog članskog modela članovi obitelji mogu koristiti zajednički do njihova iskorištenja, neke pojedinačno, a neke jednokratno. Pomoć na cesti može se koristiti zajednički, do njihova iskorištenja. 

U Obiteljskom članstvu modela „Start“ financijski iznos za korištenje usluga otklona kvara iznosi 3.000,00 kuna te za uklanjanje i prijevoz vozila 4.000,00 kuna. Članovima u članskom modelu „Optimum“ na raspolaganju je financijski iznos za korištenje usluga otklona kvara od 3.500,00 kuna a za uklanjanje i prijevoz vozila 4.500,00 kuna. Za članove u članskom modelu „Europa“, financijski iznos za korištenje usluga otklona kvara je 4.000,00 kuna, te za uklanjanje i prijevoz vozila 5.000,00 kuna.

Obiteljsko članstvo modela „Optimum“ i „Europa“ ima mogućnost korištenja vozila radi nastavka putovanja tijekom četiri odnosno pet dana korištenja, kao i mogućnost korištenja usluge smještaja dva odnosno tri noćenja, i mogu je odjednom koristiti svi članovi Obiteljskog članstva. Članovima Obiteljskog članstva modela Europa u slučaju potrebe na raspolaganju je i 6.000,00 kuna za povratak vozila u Hrvatsku iz inozemstva.

Obiteljsko članstvo pruža vama i vašim najmilijima dodatni izbor, a uslijed većih financijskih iznosa za korištenje usluga pomoći na cesti – svi ćete imati i više mogućnosti korištenja pogodnosti. To važi u trenucima nevolje, kad je to najpotrebnije, ali i prilikom kupnje uz popuste koje smo za vas osigurali kao i prilikom korištenja drugih pogodnosti. Obiteljsko članstvo je zanimljivo i za mlade članove vaše obitelji, vašu djecu jer im omogućuje naše usluge i bez vaše nazočnosti. A sve to za jedinstveni iznos članarine.“ , izjavio je prilikom predstavljanja nove HAK usluge Alan Vojvodić, rukovoditelj Sektora članstva HAK-a.

Uslugom Obiteljsko članstvo osigurane su znatno veće pogodnosti, veća sigurnost na putu i veća mobilnost za sve članove obitelji. Informacije o ovoj novoj usluzi dostupne su na Internet stranici www.hak.hr i u poslovnicama HAK-a. 

Na predstavljanju Obiteljskog članstva u sjedištu HAK-a bilo je riječi i o novostima u članskim modelima „Start“, „Optimum“ i „Europa“, namijenjenim pojedinačnim članovima, jer je pred turističku sezonu HAK i za njih osigurao veće pogodnosti, omogućivši svim članovima veću mobilnost i sigurnost na putu. Povećani su financijski iznosi za usluge tehničke pomoći te financijski iznosi i broj dana na raspolaganju za korištenje rent-a-cara, noćenja i korištenja javnog prijevoza za povratak članova kući u slučaju potrebe te za povratak vozila iz inozemstva u Republiku Hrvatsku.

Tijekom susreta s novinarima predstavljen je i program namijenjen novim vozačima, „Moje prvo članstvo“.

HAK Partner za cijelu obitelj!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena