Obavijesti

Hrvatski festival hrane i vina donosi zabavan program

Hrvatski festival hrane i vina donosi zabavan program
4

Hrvatski festival hrane i vina koji se održava od 13. do 15. studenoga u sportskoj dvorani Arena Zagreb, donosi atraktivan i zabavan program koji će oduševiti cijelu obitelj

Od korisnih kuharski radionica sa zdravom prehranom, preko vrhunskih vinskih radionica u kojima će nedvojbeno uživati očevi do radionice izrade kolača za najmlađe, Hrvatski festival hrane i vina idealna je obiteljska destinacija.

Najmlađe posjetitelje oduševiti će radionica izrade božićnih kolačića za djecu i roditelje, pod nazivom Jasmina & Beyond the cake: Božićni kolačići a koja je na programu u petak u 16.30 sati. 

Tijekom sva tri festivalska dana  otvoren je besplatan dječji vrtić gdje djecu pod stručnim vodstvom i nadzorom očekuje niz kulinarskih radionica i zabavnih sadržaja, kako bi se roditelji mogli prepustiti bogatom programu festivala i neodoljivoj ponudi brojnih domaćih i stranih izlagača.  

Drugi dan festivala, u subotu 14.11. u pripremi je posebno atraktivan kuharski program radionica, osmišljen za sve ljubitelje zdrave prehrane, posebno za zaposlene majke koje vode računa o prehrani svojih obitelji a nemaju ivijek dovoljno vremena.

Sve kuharske radionice su besplatene i uz korisne savjete posjetitelji će imat priliku i degustirati pripremljena jela:

o u 11.15 sati na pozornici broj 2 održati će se gastronomska prezentacija bezglutenskog kolača Šapica. Radi se tradicionalnom kolaču kontinentalne Hrvatske, koji se ručno spravlja od bezglutenskog brašna i prema recepturi naših baka.

u 12.45 sati kreće radionica Zdrawo i slasno gdje će svi ljubitelji zdrave i ukusne prehrane imati priliku naučit radit i degustirati slastice i ukusne napitke za jačanje imuniteta, poput hladno cijeđenih sokova i smoothiea. 

u 15.45 sati na slastičarskoj radionici Michaele Devoscovi Zdrave torte, demonstrirat će se priprema neodoljive a zdrave torte od čokolade i naranče, koja se radi bez šećera, brašna, jaja i maslaca ili margarina. 

u 17.15 sati kreće radionica Zelenarium, koja ruši predrasude da zdrava prehrana iziskuje puno vremena. Tina Uglješić, zaposlena majka i autorica Zelenarium bloga demonstrirat će kako napraviti tri zdrava jela u svega nekoliko minuta. 

u 19.30 sati popularna web stranica www.zdravakrava.com donosi izrazito korisnu radionicu Bezglutenska hrana za bolji imunitet na kojoj će se kuhati i degustirati  jela koja pripremaju tijelo za obranu od prehlada i viroza. 

Radno vrijeme Hrvatskog festivala hrane i vina 

Petak 13.11. od 14.00 do 21.00 sati
Subota 14.11. od 10.00 do 21.00 sati
Nedjelja 15.11. od 10.00 do 20.00 sati

Više o Hrvatskom festivalu hrane i vina saznajte na:

www.festivalhraneivina.hr 

www.facebook.com/hrfhv


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna
SVESTRANA BILJKA

Čuvarkuću bi svi trebali imati kod kuće: Evo zašto je korisna

Skromna čuvarkuća ima vrlo slična svojstva kao aloe vera, no njezino je djelovanje nešto blaže. Nisu zahtjevne za uzgoj i brzo će se razmnožiti na suhim mjestima, čak i krovovima

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'
SMIJEŠI LI NAM SE POBJEDA?

Numerologinja o Lasagni i finalu: 'Bit će maestralan, ali to što nastupa 23. je jedna igra...'

Olga Hadjić nam otkriva što bi Marku Purišiću moglo stvoriti problem u finalu Eurovizije u subotu
Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske