Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

I kada pijete malo i dobro, neka to bude i odgovorno

Mi nismo vinski eksperti. Mi smo vozači taksija. Ono što nam je poznato je, da u Istri ne postoji loše vino, te kako se ovdje loza uzgajala još prije Krista

Taxi Cammeo
Foto: Taxi Cammeo

Vozeći stručnjaka za vino, jedan od nas je nedavno zapitao koje je vino najbolje. Ono koje najviše volite, glasio je odgovor. Mnogi su to svoje najdraže vino pronašli baš ovdje, u Istri, među malvazijama, muškatima, teranima, inačicama refoška... koje proizvodi više od 200 većih i tko zna koliko malih vinara.

Ljepotu njihovih proizvoda najbolje je otkriti osobnom enološkom pustolovinom na njenim vinskim cestama. Taxi Cammeo je idealan vodič na tom putu. Gotovo svi naši vozači su djeca ovog podneblja, ili cijeli život žive i rade u Istri. Biti će sjajni vodiči, ispričati će vam priču o povijesti i sadašnjosti ovog kraja, na putu do vinarija koje ste sami izabrali za svoj obilazak.

Dolazak do podruma svakog vinara vodi kroz prekrasne krajolike koji očaravaju svojim pričama i starim građevinama. Svaki od vinara, vođen žarom i strašću, probuditi će opojan hedonističkih duh u posjetitelju. Uvesti će ga u svijet osebujne plemenite tekućine zanimljivim pričama, popraćenim degustacijom istarskih vina  i pripadajućim gastronomskim specijalitetima koje bude opojan hedonističkih duh u posjetitelju.

Vinske ceste Bujštine, Poreštine, Buzeštine i Pazinštine, Rovinjštine i Vodnjanštine, ili vinska cesta Labinštine, sve nude tu prekrasnu pustolovinu koja traje već tisućljećima. Prepustite Taxi Cammeu da vas s osmjehom poveze tim divnim krajolicima. U klimatiziranoj limuzini ili minibusu za sedam putnika, uz cijene koje će vas ugodno iznenaditi, ostavite sve brige i posvetite se potpunom užitku.

Taxi Cammeo je postavio visoke standarde u poslovanju autotaksi prijevoza i apsolutni je lider u Hrvatskoj. Mi smo sinonim za kvalitetu, sigurnost klijenata, a prvenstveno smo poznati po nadasve niskim cijenama prijevoza. Stoga, i kada pijete malo i dobro, neka to bude i odgovorno.

Sjednite na suvozačka sjedišta i uživajte.

Message