Obavijesti

INmusic festival nominiran za European Festival Award

INmusic festival nominiran za European Festival Award
12

Nije ni čudo da se INmusic festival svake godine nalazi na popisu najboljih svjetskih festivala. Ove godine CNN ga je svrstao među pedeset najboljih festivala na svijetu!

INmusic se našao i na popisu najboljih dvadeset europskih festivala uglednog London Timesa, a i poznati portal GlobalGrasshopper mu je na popisu najboljih dodijelio visoko četvrto mjesto. Live prijenosom festivalskih koncerata putem YouTubea INmusic se našao rame uz rame s najpoznatijim svjetskim festivalima poput američkih Coachelle i Lollapalooze, španjolskog Sónara ili britanskog Bestivala. 

Još jedno priznanje INmusic festivalu dolazi u obliku nominacije za nagradu European Festival Award u kategoriji „Best Medium-Sized Festival“. Glasovanje je od 5. listopada do 7. studenog otvoreno na internetskoj stranici eu.festivalawards.com, a svi glasači imaju priliku osvojiti ulaznice za festivale pobjednike i novi iPad 3. Festivali koji ulaze u drugi krug glasovanja bit će objavljeni 12. studenog, a najbolji će biti proglašeni 9. siječnja 2013. na svečanoj dodjeli u sklopu festivala i konferencije Eurosonic Noorderslag u Nizozemskoj.

Osmo izdanje INmusic festivala održat će se od 25. do 26. lipnja 2013. godine, a već od od 3. listopada možete kupiti ulaznice za ranoranioce po posebnoj cijeni koje vrijede za sve dane održavanja festivala. Tako svi kojima u ušima još odzvanjaju hitovi s brojnih pozornica, a pred očima se pojavljuju slike tisuća ljudi u plesnom transu, ranom kupovinom karata mogu smanjiti razinu stresa, ali i uštedjeti značajan iznos. Idućih mjesec dana možete nabaviti ulaznice za ranoranioce.

Ovogodišnji dodatni festivalski sadržaji kao što su Nargila Chill Out Bar, pozornice Tko pjeva zlo ne misli te Ko to tamo peva, ljudski džuboks i Tesla Boat Show oduševili su pedesetak tisuća posjetitelja. Lako se prisjetiti i nekih od headlinera s proteklih INmusic festivala: New Order, Mando Diao, Franz Ferdinand, Nick Cave, Moby, Lily Allen, Iggy & The Stooges, Asian Dub Foundation, Kraftwerk, Billy Idol, Massive Attack, Morcheeba, Arcade Fire, Jamiroquai...

INmusic festival je svojom ponudom već zaslužio mjesto u uglednom društvu najvećih i najboljih open-air festivala. Nastupi vodećih aktualnih i legendarnih svjetskih bendova,  raznovrsni i zanimljivi dodatni sadržaji te festivalski kamp svake godine privuku pedesetak tisuća domaćih i stranih posjetitelja. Zasigurno će i iduće godine zagrebački Jarun opet postati meka velikih svjetskih glazbenih imena i zanimljivih dodatnih aktivnosti koje će pridonijeti vrhunskom festivalskom doživljaju.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao