Obavijesti

Iskoristite popust na lasersku korekciju vida

Iskoristite popust na lasersku korekciju vida
1

Optical Express slavi 10 godina postojanja centra u Zagrebu i tom prigodom časti dodatnim popustom na sve metode laserske korekcije vida

Optical Express profilirao se kao jedna od vodećih kuća za lasersku korekciju vida u kojem zahvate obavljaju vrhunski hrvatski oftalmolozi. Zahvati laserske korekcije vida obavljaju se već 35 godina, a do danas su toliko napredovali da se smatraju najsigurnijim medicinskim zahvatom. Danas je zahvat laserske korekcije vida potpuno uobičajeno i često rješenje za sve koji se zauvijek žele riješiti kontaktnih leća i naočala. Stručni tim Optical Expressa polazi od jednostavne teze da je laserska korekcija vida zahvat koji mijenja život nabolje, u što su se mnogi i uvjerili. 

U Optical Express-u vid se može korigirati suvremenim laserima posljednje generacije, i što je najvažnije, pacijenti brigu o svojim očima mogu prepustiti u ruke vodećih hrvatskih oftalmologa. Laserom se potpuno bezbolno može korigirati dalekovidnost, kratkovidnost, astigmatizam te staračka dalekovidnost.

Osnovan 2005. godine, kao dio VisuMeda, centar u Zagrebu među prvima je počeo obavljati zahvate laserskog skidanja dioptrije. Danas se Optical Express Centar jedini u ovom dijelu Europe koristi CustomVue tehnologijom za korekciju vida, te je prvi počeo koristiti IntraLase tehnologiju za izradu poklopca (femtosekundni laser), koju je odobrila i NASA.

Proslavu rođendana došle su podržati mnoge osobe iz javnog i društvenog života, zadovoljni pacijenti i suradnici koji su se također podvrgnuli laserskoj korekciji vida. Tako su osobno došle čestitati Severina, Iva Jerković, Iva Balaban, Kristina Bradač, Mirela Forić Srna, Mila Elegović, Mirna Zidarić, Andrea Andrassy, Ivana Mišerić. Uz lijepe dame glavne zvijezde samog druženja bili su i neki od vodećih hrvatskih oftalmologa: dr. Dean Šarić, prof. dr. Zdravko Mandić, dr. Zdeslav Vukas te dr. Dražen Grgić koji su, unatoč slavljeničkom raspoloženju, okupljenima nudili svoje neprocjenjivo iskustvo, znanje, ali i savjet što je najbolje za njihove oči. 

Uživajte u proljeću bez dioptrije i iskoristite dodatni popust na sve metode laserske korekcije vida do 30. travnja 2015.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!
'MODRIMA' DERBI SEZONE

Rijeka - Dinamo 1-2: 'Modri' jure prema obrani titule prvaka nakon preokreta na Rujevici!

Rijeka je povela pred 8118 gledatelja na Rujevici golom Marka Pjace iz penala u 50. minuti. Petković je sjajno naciljao iz slobodnjaka u 75. minuti za izjednačenje, a Hoxha je u 89. zabio za vodstvo nakon što je ušao