Obavijesti

Jednom kad probaš crno, sivo te više ne zanima

Jednom kad probaš crno, sivo te više ne zanima
7

Sinoć se u zagrebačkom kinu Cineplexx u City Center One održala premijera parodije »50 nijansi crne« istjerala sivilo i preplavila dvoranu smjehom

Priliku za nasmijati se, nisu propustile naše prekrasne dame Ines Preindl, Pamela Ramljak, Neda i Sanja Parmać, Romana Pavliša, Lea Mijatović, Mirjana Mikulec te Jelena Žnidarić.

Ovo je otkačeni film za parove u kojem će uživati svi koji se vole smijati. Odlazak  na ovaj film ćete doživjeti kao veselu avanturu nakon koje ćete shvatiti koliko ste sretni što se u vašem ljubavnom životu ne dešava ništa nalik onome što se događa u filmu. Seks sam po sebi može biti smiješan, ali još je smješniji uz majstora komedije »Marlona Wayansa«. Sve pripadnice nježnijeg spola uživat će u filmu jer se ismijavaju muškarci. Istovremeno film ismijava i žene jer su odvukle muškarce na gledanje originalnog filma za prošlo Valentinovo.

Bez obzira na to na kojoj strani stojite, bili zagovornik ili protivnik originalnog filma, priuštite si zabavnu večer s komedijom »PEDESET NIJANSI CRNE« koja stiže u naša kina već 4. veljače. 

O FILMU:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Američki glumac, komičar, producent i scenarist Marlon Wayans nije stranac filmskoj parodiji. Nasmijavao nas je s komedijama poput Pljačkaš dječjeg lica, Mrak film, Kemijski orgazam, Mrak komadi i drugima. U dosadašnjoj karijeri glumio je u mnoštvu filmova različitih žanrova. Sada je zagrizao u kraljicu erotske romantične drame – nezaustavljivu senzaciju »Pedeset nijansi sive«. 

Pronašao je odjeću, zavezao kravatu i obukao cipele gospodina Blacka. TIjekom poslovnog intervjua očarat će ga sramežljiva Hana, s kojom će se upustiti u burnu vezu. Kako bi cjelokupni doživljaj bio što humorističniji Wayans će se u filmu referirati na neke zanimljive svjetski poznate face. Već u samom traileru možemo primjetiti kako se osvrnuo na Kim Kardashian čija je fotografija srušila internet. 

Glumačka postava: Jane Seymour, Marlon Wayans, Kali Hawk, Andrew Bachelor, Mike Epps, Fred Willard

Režija: Michael Tiddes

Scenarij: Rick Alvarez i Marlon Wayans

Žanr: Komedija

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.
IZ MINUTE U MINUTU

Izrael napao Iran. Odjekuju eksplozije: 'Proračunata osveta. Pokazali su da ih mogu probiti'.

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer