Obavijesti

Još se stignete prijaviti na Utrku parova u Arena Centru

Još se stignete prijaviti na Utrku parova u Arena Centru
2

Utrka parova Arena Centra powered by Intersport održava se ovaj petak na Valentinovo u 22 sata. Prijavite se jer Arena Centar i partneri daruju vrijedne nagrade

Arena Centar vam nudi nezaboravan provod za Valentinovo – utrku u parovima. Odmjerite svoje snage i dokažite svima da Valentinovo nije samo dan za razmjenu poklona i finu večeru, nego je dan u kojem možete zajedno uživati i kvalitetno se zabaviti.

Utrka parova Arena Centra powered by Intersport se održava pod sloganom Ne trči za mnom, trči sa mnom!, a da je trčanje opet u trendu dokazuje i veliki broj već prijavljenih parova. Ako se  još niste odlučili gdje bi proveli Valentinovo, pozivamo vas da se prijavite na utrku  jer možda baš vi osvojite vrijednu nagradu.

Pobjednički par osvaja poklon karticu Arena Centra u vrijednosti od 1.500 kn, drugoplasirani par poklon karticu Arena Centra u vrijednosti od 1.000 kn, a  trećeplasirani par osvaja poklon karticu Arena Centra u vrijednosti od 500 kn.

Svečani dress code za utrku nije obvezan, ali je svakako poželjan tako da vam savjetujemo da se obučete za večernji izlazak jer najbolje odjeveni par čeka poklon bon u vrijednosti 1.500 kuna koji daruje Croata, svjetski poznati hrvatski brend.  

Utrka će se održati na Dan zaljubljenih, u petak 14. veljače 2014., s početkom u 22 sata. Sudjelovanje u utrci je potpuno besplatno, a svi zainteresirani parovi za utrku mogu se prijaviti online ovdje.

Zagrijavanje za utrku uz "Ljubavnu poruku"
Uvertira i  zagrijavanje za utrku održat će se prije same utrke, u vremenu od 20 do 21 sat unutar Arena Centra, i to uz kreativni natječaj "Ljubavna poruka".

Svi koji se prijave na utrku uz predočenje računa u minimalnoj vrijednosti od 100,00 kuna potrošenih u Arena Centru od 9. veljače 2014.do 14. veljače 2014. mogu sudjelovati  u natječaju "Ljubavna poruka"

10 najbržih parova nagrađuju: Accessorize, Angels Never Die, Blukids, C&A, Denis, Douglas, Galileo, Garinello košulje, Profil Mozaik, Replay store, SIMPLE, TERRANOVA i WOK N ROLL.

Više informacija o kreativnom natječaju na: http://www.arenacentar.hr/utrkaparovaarenacentra

Dotrčite na spoj na kakvom još niste bili!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt
PRIPAZITE NA OVE ZNAKOVE

Možete li prepoznati koja žena na fotografiji upravo ima infarkt

Svi simptomi srčanog udara Linde Johns, američke književnice, su oni koji bi mogli biti - i često jesu, odbačeni od strane zdravstvenih djelatnika, a kamoli ljudi koji ih imaju

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja
Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument
EVO NA ŠTO PRIPAZITI!

Mnogi griješe u oporuci: Ovo su dvije stvari koje nikada ne biste trebali uvrstiti u taj dokument

Kako biste bili sigurni da će se vaša volja provesti na način na koji želite, sastanite se s profesionalcem kako biste stvorili oporuku koja će biti od koristi vama i vašim najmilijima bez ikakvih zabluda i iznenađenja