Obavijesti

Još uvijek gasite data promet kada prelazite granicu?

Još uvijek gasite data promet kada prelazite granicu?
2

Uz 80 posto sniženja cijene roaminga od srpnja, Hrvatski Telekom sve do kraja ožujka u svim zemljama Europske unije, BiH te Srbiji nudi više od 30 posto povoljnije usluge roaminga.

Iako su cijene roaminga od srpnja snižene više od 80 posto i do pet puta, Hrvatski Telekom sve do kraja ožujka u svim zemljama Europske unije, BiH te Srbiji nudi više od 30 posto povoljnije usluge roaminga.

Opcije za privatne korisnike

Opcija Travel & Surf omogućit će vam neograničeno korištenje interneta u svim navedenim zemljama – već od 99 kn tjedno. Ova ponuda vrijedi cijelu zimu, sve do kraja ožujka. Dobrih vijesti ima i za one koji u roamingu žele povoljnije razgovarati, jer to mogu već od 1 kn/min aktviraju li mjesečnu opciju Travel & Talk. Za sve koji planiraju nešto kraća putovanja, HT nudi i jednodnevne i trodnevne opcije za surfanje.

Opcije za poslovne korisnike

U sklopu blagdanske ponude, HT poslovne roaming opcije nudi čak 50 posto povoljnije tijekom godine dana. Opcije Travel & Talk ili Travel & Work su mjesečne opcije koje vam omogućuju da u inozemstvu bez brige razgovarate te pregledavate i odgovarate na mailove. Popust od 50 posto na ove opcije vrijedi za sve nove ili postojeće korisnike koji potpišu novi ugovor na 24 mjeseca na jednoj od poslovnih mobilnih tarifa.

Putujete li kraće, primjerice na skijanje ili kratki poslovni put u Sloveniju, Austriju, Švicarsku, Italiju ili Francusku, odaberite sedmodnevnu opciju Ski&Surf s kojom za 99 kn – bez straha - možete uploadati sve fotografije sa zimovanja, provjeravati vijesti iz zemlje ili pregledavati e-mailove.

Kako aktivirati opcije?

Opcije aktivirajte online putem roaming.hrvatskitelekom, (stranici se može pristupiti besplatno iz inozemstva i Hrvatske) ili pozivom na *136# ili slanjem poruke sadržaja „A“ na 3636.

Više o roaming opcijama Hrvatskog Telekoma pogledajte na
www.hrvatskitelekom.hr/roaming

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje
DETALJAN VODIČ

Ovo su radna vremena trgovina i šoping centara ove nedjelje

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Kako je Marija Selak Raspudić tresnula po stolu gomilom besposlenog briselskog novca
PETAK ČETRNAESTI

Kako je Marija Selak Raspudić tresnula po stolu gomilom besposlenog briselskog novca

U odnosu na taj sitan ženski (i muški) svijet, kojemu je hajka temeljni oblik borbe za bolji svijet, Marija Selak Raspudić je ispala velika faca. Koliko god mi o tome šutjeli
Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...
FELJTON: ČERNOBIL, 3. DIO

Heroji: Znali da im prijeti bolna smrt, ušli su ispod reaktora...

Hrabro su ušli ispod reaktora i ispustili vodu, ali i tamo su prošli pravu dramu jer su ostali bez svjetla. Iako su znali da riskiraju bolnu smrt od radijacije, otišli su i spasili svijet od još veće katastrofe...