Obavijesti

Junior

Komentari 1

Autolimar iz BiH na sebe privlači sve materijale

Autolimar iz BiH na sebe privlači sve materijale
3

Muhibija Buljubašić (56) iz Srebrenika kaže kako se nema namjeru okoristiti tom svojom sposobnošću, ali mu je velika želja da uđe u Guinnessovu knjigu rekorda

VIDEO

Gledao sam na TV-u čovjeka koji poput magneta na tijelu drži metalne predmete. Bio sam u kući sam i odlučio probati. Postavljao sam na sebe jednu po jednu žlicu i one su stajale. Nijedna nije padala na tlo, priča Muhibija Buljubašić (56) iz Srebrenika kod Tuzle. 

On je čovjek-magnet. Osim metala žlica, vilica, raznih metalnih tacni, na svoje tijelo može postaviti i predmete od keramike, plastike, mobitele i daljinske upravljače. 

- Supruga Semija došla je u sobu i pitala što to radim. Objasnio sam joj što pokušavam. Njoj se to svidjelo i počela je sama redati žlice po mom tijelu. Uskoro nam je u kući nestalo pribora za jelo. Postala je to naša kućna zabava. Kad bi nam netko došao, supruga bi to spomenula i svi bi tražili da se skinem i pokažem im - objašnjava Muhibija. 

- Lovac sam i to se pročulo u mom društvu. Na svakoj zabavi su tražili da se skinem da bi stavljali na mene razne predmete. Mlađi su se dosjetili da me gađaju s čepovima pivskih boca. Svaki čep kojim bi me pogodili zalijepio bi se na mene - prisjeća se Muhibija.

Otkrio dok je prolazio pokraj televizora

Svoju je moć otkrio slučajno prolazeći pored televizijskog ekrana. Prvo bi se čulo pucke­tanje, koža bi mu se napela, a kod starijih televizijskih prijamnika počela bi se rušiti slika.

- Pročitao sam da neki Ukrajinac drži Guinnessov rekord jer je na sebe postavio 53 žlice. "Muhibija ti možeš više", rekao sam si. Došla mi je kći koja živi u Sloveniji i pokupili smo sve žlice iz kuće, a dio pribora za jelo smo posudili i od susjeda. Ona ima mirnu ruku i počela je slagati žlice i vilice. Ukupno je na moje tijelo postavila 55 komada. Ustao sam i s tim "teretom" prohodao po kući. Samo je jedan žlica spala. Želim srušiti Ukrajinčev rekord - najavio je Muhibija. 

Po zanimanju je autolimar i cijeli život je uz metale, pa vjeruje da je poprimio neke sposobnosti od željeza, ali čudi ga što na tijelo može staviti i predmete od plastike i keramike.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje
ZDRAVLJE I PREVENTIVA

8 svakodnevnih navika kojima ćete značajno usporiti starenje

Slijedeći osam zdravih načina ponašanja moguće je smanjiti biološku dob, otkiva istraživanje. Radi se o svakodnevnim navikama koje su dostupne na jednostavan način

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV
SVJETSKA PREMIJERA

Vozili smo novu Škodu Kodiaq: Impresivno prostrani SUV

Rijetko koji model na tržištu ovdje nudi više prostora, i iskreno, trenutno nam ne pada na pamet ni jedan veliki SUV koji bi imao više prostora od ove Škode