Obavijesti

Junior

Komentari 1

Mama mu se brine: Harry Styles već ima 30 tetovaža

Mama mu se brine: Harry Styles već ima 30 tetovaža
4

Pjevač One Directiona navodno je čak dopustio prijatelju da ga istetovira jeftinom opremom, što je vrlo opasno jer je mogao dobiti infekciju ili neku zaraznu bolest

VIDEO

Najmlađi član popularnog benda One Direction, Harry Styles, na glasu je kao najveći zavodnik u bendu. On je smislio i ime sastava koji je osvojio svijet brzinom munje. Prvi su britanski bend čiji je prvi album osvojio vrh američkih top lista. Sva petorica poznata su i po ljubavi prema tetovažama. No najmlađi, 19-godišnji Harry Styles, u posljednje je vrijeme pretjerao. Njegova mama Anne Cox boji se da ne postane ovisnik o ukrašavanju tijela.

Lani je napravio čak 30 tetovaža. Harryjeva mama misli da bi mogao požaliti zbog toga kad bude stariji. Jedva ga je uspjela odgovoriti od ideje da si istetovira svoje ime japanskim simbolima.

Navodno je čak dopustio prijatelju da ga istetovira jeftinom opremom, što je vrlo opasno jer je mogao dobiti ozbiljnu infekciju ili neku zaraznu bolest. Harry je jako blizak sa sestrom i mamom. Slovo “a” istetovirao je na ruci kao podsjetnik na mamu Anne, a sestrino ime Gemma na hebrejskom krasi mu rame. Najnoviju tetovažu dao je napraviti tijekom posjeta Americi, dok je još bio u vezi s Taylor Swift.

Tetoviranje je očito postalo hobi u One Directionu. Mnogobrojnim tetovažama tijelo je oslikao i Zayn Malik. Po broju tetovaža je ravan Harryju, a ostala tri člana, Liam, Naill i Louis, imaju po nekoliko malih simboličnih ukrasa.

Ne bira previše što će staviti na svoje tijelo

Jedrenjak, srce, lokoti, riblji kosturi, inicijali, cijena od 99 penija... Sve to našlo je mjesto na Harryjevu tijelu. Na ključnoj kosti stoji natpis “17BLACK”, koji predstavlja sretni crni broj 17, na koji se uvijek kladi tajni agent 007 James Bond.

Ne želi otkriti značenje dviju rečenica na ruci

Jedna od novijih tetovaža je ona dviju lastavica na ključnim kostima, koje je nedavno izradio u Los Angelesu. Ne želi otkriti što znače dvije rečenice ispisane na ruci: “Things I Can” i “Things I Can’t” (“Stvari koje mogu” i “Stvari koje ne mogu”).

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume