Obavijesti

Junior

Komentari 0

Svijet kakav još niste vidjeli, a postoji u vašem dvorištu

Svijet kakav još niste vidjeli, a postoji u vašem dvorištu
10

Novi crtani film uz scene spektakularnih borbi obiluje humorom, romantikom i zabavom. Otkriva nam čarobni svijet životinja i već igra u našim kinima

VIDEO

Čuvari šume: Tajanstveni svijet je 3D avanturistička komedija koja otkriva fantastičan svijet kakav još niste vidjeli. Tajanstveni svijet čudnovatih bića i priču o neprekidnoj borbi između dobra i zla - u ovom slučaju onih koji žele uništiti prirodu. 

Tinejdžerica Maja Katarina (koja bi radije da je zovu M. K.) nađe se čudom prenesena u ovaj tajni svijet. Inteligentna i tvrdoglava 17-godišnjakinja udružit će se s grupom ratnika i komedijaša ne bi li spasila taj svijet, ali i ovaj naš. Prije nego što se našla u pustolovini života, Maja se vratila kući kako bi se opet približila ocu, profesoru Bombi. No on je pun beskrajnih priča o nevidljivim ljudima koji žive u šumama. Maja to ne može slušati niti mu vjeruje, No kad se čarolijom transportira u svijet Listaša, vidi svijet iz novog kuta. Kako bi pronašla put kući, mora ne samo povjerovati u taj svijet, nego ga mora i spasiti.

U toj šumi sjeme je golemo, kamen poput planine, cvijet divovski, a leptiri su poput letećih tapeta. Naši heroji su Listaši, koje predvodi Ronin, a zle Močvarce vodi Mandragora. On je talentiran, sposoban razoriti sve što dotakne i umoran od skrivanja. On i njegov sin Dagda planiraju u konačnoj osveti osvojiti šumu za koju Mandragora vjeruje da je oduvijek trebala biti njegova. 

Suprotstavit će mu se Ronin. Njegova najmoćnija saveznica je vrijedna i snažna kraljica Tara. On je kraljica svih živih bića, ona je sama šuma, ali Roninu i više od toga. Njezin narod su Šumaši. Njezini vjerni pomagači su puž balavac Mub i njegov pobočnik Grub, puž koji želi biti Listaš. Komična ekipa!

U nevidljivu carstvu živi i Nod. Ne poštuje pravila i sve radije radi sam pa jednostavno odlazi od Listaša. U sukobu je s Roninom. 

Nakon što Nod upozna M. K., nauči puno o sebi te počne shvaćati i prihvaćati svoju sudbinu. Otkriva što čini istinskog heroja. Kad se ujedine, među njima nastane vatromet romantike iako isprva pomiješan sa sumnjom i otporom. Tu je još mnoštvo fantastičnih i zanimljivih likova. Uvjerite se i sami!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac
VATRENI AS OTVORENO

Petković otkrio: Nikad neću odjenuti dres Hajduka! Mog oca tražili su novac za poguranac

Nikad nisam stigao zahvaliti Mariju Budimiru za prvi gol u Dinamu, pet puta kaznili su me zbog kašnjenja, a u Dinamu je minuta kašnjenja 100 eura! Stotine Brazilaca prijetile su mi smrću nakon gola na SP-u...

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?
'RENTATE' LI SVOJ VID?

U Južnoj Koreji rijetko ćete sresti osobe s dioptrijskim naočalama: Znate li zašto?

Iako je to na našim prostorima možda nepojmljivo, u južnokorejskoj kulturi smatraju da, ako osobe starije od 20 godina nose naočale za vid, imaju 'loše roditelje' koji na vrijeme nisu ispravili dioptriju djetetu kad je to bilo potrebno