Obavijesti

Kako je Oprah Winfrey uspjela smršaviti 30 kilograma?

Kako je Oprah Winfrey uspjela smršaviti 30 kilograma?
1

Skoro svaka druga žena ima problema sa viškom kilograma. Najteže od svega je započeti s pravilnom dijetom i pobrinuti se da kilogrami prestanu rasti. Pročitajte kako je to učinila Oprah.

Koja je slavna osoba izgubila 30 kilograma pomoću acai bobica?

Vlasnica medijske kuće, producentica, glumica, voditeljica jedne od najgledanijih televizijskih emisija ikada  i još mnogo toga drugog. Žena koja je osvojila svijet empatijom prema svojim gostima, naravno to je  - Oprah Winfrey. Ali unatoč svim tim uspjesima, ona je bila žena s viškom kilograma zbog kojih je itekako patila. Pročitaj kako je Oprah riješila svoj problem s pretilošću

Acai bobice – tzv. superhrana, metoda dr. Periccona

Za početak ti se može činiti nevjerojatno i pomalo čudno - 'bobice kao superhrana', o njima vjerojatno ne znaš vrlo mnogo, ali istraživanja su pokazala da je ova mala bobica jedna od najvažnijih hranjivih namirnica na svijetu!

Istina o tajanstvenoj dijeti Oprah Winfrey te tvrdnje o acai bobicama

Acai bobice beru se u prašumama Brazila. Acai Berry imaju okus kao mješavina jagoda i čokolade. Odlikuje je kraljevska ljubičasta boja koja daje potpuni doživljaj energije. Acai bobice su bogate antioksidansima, aminokiselinama i esencijalnim masnim kiselinama. Sadrže izuzetno visoku koncentraciju antioksidansa koji pomažu u borbi protiv preranog starenja jer one imaju 10 puta više antioksidansa od crnog grožđa te 10 do 30 puta više antocijanina nego crveno vino. Sinergija poželjnih masti, vlakana i fitosterola može pomoći u zaštiti od kardiovaskularnih bolesti, razgradnji masti i ubrzanju metabolizma te u gubitku tjelesne težine.

Acai Detoxan

Znanstveno je dokazano da acai bobice sadrže sastojke koji pomažu gubitku kilograma. Acai bobice ne samo da ubrzavaju metabolizam nego i učinkovito smanjuju osjećaj gladi, pomažu u izgradnji mišića i daju dodatnu energiju i vitalnost što omogućava bolje oblikovanje tijela i sagorijevanje masnoća.

Acai Detoxan i detoksikacija organizma

Acai bobice sadrže ključne sastojke potrebne za zdrav način života, osobito onima s dinamičnim dnevnim rasporedom. U današnjem svijetu se sve događa nevjerojatnom brzinom, stalan je nedostatak vremena, izloženi smo stresu svakodnevnog života, a time i lošim prehrambenim navikama. Acai bobice sadrže visokovrijedne sastojke koji nam pomažu održavati tjelesnu kondiciju i daju nam energiju za normalan i zdrav život.

Iako acai bobice neće biti dostupne u tvom vrtu, možeš ih naći u obliku dodatka prehrani Acai SENSILAB Detoxan .

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'
ŠALA NA SVOJ RAČUN

'Ja sam prosječna, a muž mi je prezgodan. Svi me pitaju kako imam samopouzdanja uz njega'

Hazel se ne srami priznati da ima supruga koji je zgodniji od nje, niti da ju to uopće ne smeta. Kako kaže, sigurna je u njihovom odnosu i u svojoj se koži osjeća odlično

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom
JESTE LI ZNALI?

Sprej WD-40 većina ima, ali ne zna što znači njegova kratica: Iznenadit ćete se odgovorom

Za sprej WD-40 manje ili više svi znaju. Pomaže u rješavanju više od 2000 problema, a sada su se mnogi iznenadili kada su otkrili da ta kratica znači 'Water Displacement', a evo što broj 40 predstavlja
Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!