Obavijesti

Koja medijska zvijezda je uz acai bobica izgubila 30 kilograma?

Koja medijska zvijezda je uz acai bobica izgubila 30 kilograma?
1

Acai bobice pomogle su medijskoj zvijezdi koja se dugo bori s prekomjernom težinom da izgubi čak 30 kilograma čime je pokazala da svatko može smršavjeti. Znate li tko je ona?

Američki mediji u njezinom vlasništvu, domaćin svojih emisija, glumica, producent, i još mnogo toga. Žena koja je osvojila svijet svojim gostoprimstvom i izuzetnim smislom za druge ljude. To je, dakako, Oprah Winfrey. Unatoč svim postignućima u životu, ipak je žena s problemom prekomjerne težine. Pročitajte kako je Oprah Winfrey riješila problem pretilosti?

Acai bobice – tzv. superfoods

Za početak Vam se može činiti nevjerojatno i pomalo čudno da su Acai bobice, o kojima vjerojatno ne znate vrlo mnogo, nazvane „superhranom“. No istraživanja su pokazala da je ova mala bobica jedan od najvažnijih hranjivih namirnica na svijetu!

Istina o tajanstvenoj dijeti Oprah Winfrey te tvrdnje o acai bobicama

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Acai bobice se beru u prašumama Brazila. Okus Acai Berry ima mješavinu okusa jagoda i čokolade. Bobica je kraljevski ljubičaste boje koja omogućava potpuni doživljaj energije.

Acai bobice su bogate antioksidansima, aminokiselinama i esencijalnim masnim kiselinama. Sadrže izuzetno visoku koncentraciju antioksidanata koji pomažu u borbi protiv preranog starenja jer one imaju 10 puta više antioksidanata od crvenog grožđa te 10 do 30 puta više antocijanina, nego crveno vino. Sinergija poželjnih masti, vlakana i fitosterola može pomoći u zaštiti od kardiovaskularnih bolesti, zatim u razgradnji masti i ubrzanju metabolizma te u gubitku tjelesne težine.

Acai bobice

Znanstveno je dokazano da acai bobice sadrže sastojke koji pomažu pri gubitku kilograma. Acai bobice ne samo da ubrzavaju metabolizam, nego i učinkovito smanjuju osjećaj gladi, pomažu u izgradnji mišića te daju dodatnu energiju i vitalnost što nam omogućava bolje oblikovanje tijela i sagorijevanje masnoća.

Acai Detoxan i detoksikacija organizma

Acai bobice sadrže ključne sastojke koji su nam potrebni za zdrav život. U današnjem svijetu se sve događa nevjerojatnom brzinom, stalan je nedostatak vremena i izloženi smo stresu svakodnevnog života, a time i lošim prehrambenim navikama. Acai bobice sadrže visokovrijedne sastojke koji nam pomažu održavati tjelesnu kondiciju i daju nam energiju za normalan i zdrav život.

Iako acai bobice neće biti dostupne u vašem vrtu, vi ih možete naći u obliku dodatka prehrani Acai Detoxan. Do 2.3. je za čitatelje portala 24sata u posebnoj akciji.

U Sensilabu toliko vjeruju u dejstvo ovog proizvoda, da vam za njega nude garanciju na zadovoljstvo. Iskoristite ponudu dok traje!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'
'ONA JE CENTRALNA FIGURA'

Vlatka Pokos u vezi je s unukom najpoznatijeg gradonačelnika Zagreba: 'Istina je, sretna sam!'

U vezi smo. Dogodilo se prije dovoljno dugo vremena, ali ne želim ići u detalje, rekla nam je pjevačica i voditeljica

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...
POSTIZBORNI PREGOVORI

Pljušte reakcije na Ustavni sud. Oglasili se Bartulica, Grbin...

Nakon održanih parlamentarnih izbora stanje je ovakvo - HDZ 61 mandat, Rijeke pravde 42, Domovinski pokret 14, Most 11, Možemo 10, NPS 2, IDS 2, Fokus 1
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer