Obavijesti

Kolumne

Komentari 5

Birtija: Bio bi to najgledaniji reality show svih vremena...

Za Mamića sam siguran da bi sudjelovao, a poznavajući mnoge face, siguran sam da sudionika ne bi nedostajalo. A za voditelja predlažem, koga drugog, nego Ćiru

VIDEO

Kao što se ponekad momčad zatvori u svlačionicu i ne izlazi dok si svi ne kažu sve što imaju, tako bi se svi ključni ljudi ovoga što je ostalo od hrvatskog sporta trebali zatvoriti u studio i svi svima reći sve što imaju.

To jest, kako mnogi od njih u uredima obavljaju neodgodive poslove, a mnogi moraju igrati, nije ih moguće jednokratno zatvoriti nego bi ih trebalo makar jednom na tjedan zatvarati. Na po nekoliko sati. U to ime, predlažem da svi potpišu izjave da za izrečeno u sigurno najgledanijem reality showu svih vremena nitko nikog neće tužiti. Nadležne ministre i ostale državne službenike kojih bi se izrečeno moglo ticati po službenoj dužnosti zamolio bih da ni oni zbog izrečenog u reality showu ne poduzimaju nikakve akcije. Ili neka se prije showa jasno i glasno kaže da ništa od izrečenog nije istina, da je sve izmišljeno, svaka sličnost slučajna.

Za Mamića sam siguran da bi sudjelovao, a poznavajući mnoge face, siguran sam da sudionika ne bi nedostajalo. Čuli bismo tko je kojem treneru u davno doba nosio 2000 dolara mita da pusti utakmicu, pa su dvometraši igrali presing. Čuli bismo i tko je komu prodavao lopte nabavljene za kikiriki, a dobre kao Adidasove.

Stvarno bi bilo super da nitko ne bude pokajnik, a da svi dobiju imunitet i oprosnice, i da svi mi saznamo tko je prije početka namještene utakmice zaprijetio promijeniti već dogovoreni rezultat zato što su neki uplatili prije dogovorenog roka, pa je par blokiran. Naravno, ne očekuju se priznanja “ja sam kupio ne samo finale nego i polufinale, sam sam odabrao suparnika u finalu”, nego raskrinkavanja “ti si u tom i tom restoranu šmrkao s tim i tim, a s vama se ševila ta i ta TV voditeljica, zapravo kurva za visoku klasu”.

I što god tko mislio o tome, smatram da bi nakon takvog pročišćavanja nacionalni sport bio bolji. Što kažete, umjesto da se u blatu valjaju u rukavicama, da se konačno u blatu valjaju bez rukavica… Za voditelja showa predlažem, a to se valjda podrazumijeva, Ćiru Blaževića.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana