Obavijesti

Kolumne

Brine me sin, usamljena sam i počinjem sumnjati na uroke...

Mojoj obitelji i meni ide toliko loše da već mislim kako nije moguće da je to samo zla sudbina, već da je na nas netko bacio uroke. Što nas očekuje u budućnosti?

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr. 

Poštovani Mevludine, 

javljam vam se jer više ne znam kako dalje. Život me nije mazio. Zanima me kakva me budućnost čeka. Hoću li sresti srodnu dušu? Hoće li se moj sin promijeniti? Jesmo li ureknuti? Uz dužno poštovanje, lijep pozdrav.
šifra: veki

Odgovor:

Vidim da ste se stalno borili i bili požrtvovni, ali vi imate takvu karizmu. Uvijek ste nailazili na slabe, koje ste vi vodili kroz život i zato ste malo razočarani. No uistinu imate volju jer bliska budućnost po vašim aspektima ide uzlazno. U zadnje vrijeme ste usamljeni, izuzev sina. Vidim vam tijekom šestog i sedmog mjeseca popravak situacije, a prije svega povratak optimizma. Na putu ćete sresti gospodina približno vaših godina i počet ćete se družiti. Rodit će se obostrana ljubav. U bliskoj budućnosti vidim da ćete biti i ostati zajedno te veliko zadovoljstvo. Sin je perfekcionist, stabilan je i ima jak karakter. Pomalo je eksplozivan, ali vidim i da je nadaren za mnoge stvari. U budućnosti mu vidim napredak u poslu i ljubavi, brak te dvoje prekrasne djece. Razloga za brigu ne vidim, ali vidim napredak od šestog mjeseca te stabilizaciju na svim poljima za dvije i pol godine. Ne vidim nikakvih velikih bolesti, operativnih zahvata niti vidim uroke, magiju ili prokletstvo. Sretno. Javite se na telefon krajem rujna.

Kći se zatvorila u sebe i jedva da razgovara s nama

Poštovani Mevludine,

pišemo vam u nadi da ćete nam otkloniti zabrinutost za našu kćer. Zbog promjenjiva raspoloženja, a najviše zato što se povukla, nerado razgovara što god da je pitam. Obratili smo se i psihologu, koji je rekao da je sve povezano s njezinom dobi. Nas ipak sve to brine i bojimo se da to nije tek faza. Pohađa srednju školu, odlična je učenica i namjerava upisati fakultet. Hoće li uspjeti? Brinemo se za njezino zdravlje te za budućnost. Molimo vas, pomozite nam.
šifra: zabrinuti roditelji

Odgovor:

Ona je malo izgubila afinitet prema vama, ali samo zato što je malo opterećena simpatijom te želi upisati fakultet. Savjetujem vam da je ne tjerate na određeni fakultet, neka ga sama izabere. Već do početka idućeg mjeseca osjećat će se puno bolje. Nemojte se postavljati kao autoritet nego kao prijateljica. Tako ćete joj najbolje pomoći. Ako vidite da nije raspoložena, ne pritišćite je. Razloga za brigu definitivno nemate. Vidim je kao uspješnu djevojku, majku i osobu priznatu u društvu. Radit će na više mjesta jer ima puno energije. Vidim povoljne aspekte peti i šesti mjesec te napredak u svim segmentima. Sve u svemu, ne brinite se. I kolega psiholog je rekao da je sve u redu. Nazovite me krajem svibnja. Sretno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana