Obavijesti

Kolumne

Ella je konačno priznala tko je taj misteriozni Manijak!

Ella je konačno priznala tko je taj misteriozni Manijak!
1

Nakon što je od početka mjeseca stotine tisuća svojih followera na društvenim mrežama intrigirala objavama o 'Manijaku', Ella je napokon otkrila da se zapravo radi o - *zvuk bubnjeva* - bullet journalu.

VIDEO

- Manijak je čvrst, jedinstven, inteligentan. Uzbuđuje svaku ženu, ali i ponekog muškarca. Ima glatku crnu kožu, s ponekim naborom, ali nikome još nije smetao, objasnila je Ella Dvornik u videu koji je objavila 5. srpnja te svojim fanovima prepustila da pogode tko je ili što taj - Manijak. 

Desetak dana i tisuće komentara kasnije, Ella Dvornik je razriješila misterij - 'Manijak' je njen inovativni rokovnik u tzv. 'bullet journal' formi. 

Obožavam papir, tinte, olovke. Obožavam miris nove knjige, školske knjige, friškog papira iz tiskare. Pišem dnevnike od svoje osme godine. Kad sam otkrila da je život dublji od crta i kocka....i da postoje točke, moja opsesija je dobila smisao, otkrila je Ella u velikom intervjuu za Miss7

Ok, ali zašto baš - Manijak, iako su neki vrlo precizno uvidjeli poveznicu s imenom pjesme njenog oca Dine Dvornika - 'Jače manijače'?

- Pa Manijak je netko tko je opsjednut određenim radnjama. Pretjeruje u nečemu, skoro poput nekakve opsesije. Ja sam oduvijek bila osoba koja u nečemu pretjeruje i kad mi dosadi, krenem pretjerivati u nečemu drugom, objasnila je Ella. 

Sigurno vas zanima i što je to - bullet journal. Ideja bullet journala obuhvaća sve moguće to do liste i popise koje bismo inače gubili po novčanicima i ladicama. Svaki korisnik bullet journal prilagođava svojoj logici i načinu funkcioniranja, a ono što ga razlikuje od drugih rokovnika jest to što svatko kreira redoslijed stranica i vodi evidenciju o onome što mu je bitno.

Bullet journal Manijak će se inače ekskluzivno prodavati u prodavaonicama dm-a, dok ćete inspiraciju za njegovo popunjavanje i organizaciju moći pronaći na stranici Manijak.hr te na Instagram profilu 'Ja sam manijak'. 

Inače, ono čime se bullet journal razlikuje od običnih rokovnika je njegova individualnost, ovisno o željama i potrebama korisnika. 

Kombinacija je organizacije, produktivnosti i kreativnosti. Točkasti grid daje svakom korisniku mogućnost da sam izmišlja svoje crtovlje. Nije bitno da li ste minimalist ili volite crtati. On je napravljen da vam sve omogući. Posebnost je i sama korica koja je napravljena od kože i koja ga čini savitljivim i lakšim za korištenje, ali i transport.

- Mi žene mijenjamo torbice i ona je uvijek puna korisnih stvari, ženskih stvari! Pa ako ga savijete u torbici i izvadite van, on će poprimiti prvotni oblik. Neće se oštetiti, zaključila je Ella i sve koji kupe journal pozvala da svoja iskustva s njim podijele na društvenim mrežama u hashtagove #manijakbyme #jasammanijak. 

 

 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo
od 14. do 20. travnja

Veliki tjedni horoskop: Ovan će biti odlično raspoložen, a Rak planirati brak ili potomstvo

Djevice će i narednom tjednu mnogo raditi, ali i biti više nego zadovoljni učinkom i rezultatima. Strijelcima će tjedan biti pogodan za zdravstvene zahvate, promjene u prehrani ili rekreaciju
Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'
'BRAK NA PRVU'

Svi su ludi za Renatom! Sada je i Alan želi: 'Mijenjao bih Danijelu za nju. S Filipom me provocira'

Novi je tjedan i novi zanimljivi zadaci u showu 'Brak na prvu' su pred parovima, a neke od njih posjetila je i stručnjakinja Iva…