Kolumne

Komentari 0

Ella je konačno priznala tko je taj misteriozni Manijak!

Ella je konačno priznala tko je taj misteriozni Manijak!

Nakon što je od početka mjeseca stotine tisuća svojih followera na društvenim mrežama intrigirala objavama o 'Manijaku', Ella je napokon otkrila da se zapravo radi o - *zvuk bubnjeva* - bullet journalu.

- Manijak je čvrst, jedinstven, inteligentan. Uzbuđuje svaku ženu, ali i ponekog muškarca. Ima glatku crnu kožu, s ponekim naborom, ali nikome još nije smetao, objasnila je Ella Dvornik u videu koji je objavila 5. srpnja te svojim fanovima prepustila da pogode tko je ili što taj - Manijak. 

Desetak dana i tisuće komentara kasnije, Ella Dvornik je razriješila misterij - 'Manijak' je njen inovativni rokovnik u tzv. 'bullet journal' formi. 

Obožavam papir, tinte, olovke. Obožavam miris nove knjige, školske knjige, friškog papira iz tiskare. Pišem dnevnike od svoje osme godine. Kad sam otkrila da je život dublji od crta i kocka....i da postoje točke, moja opsesija je dobila smisao, otkrila je Ella u velikom intervjuu za Miss7

Ok, ali zašto baš - Manijak, iako su neki vrlo precizno uvidjeli poveznicu s imenom pjesme njenog oca Dine Dvornika - 'Jače manijače'?

Sigurno vas zanima i što je to - bullet journal. Ideja bullet journala obuhvaća sve moguće to do liste i popise koje bismo inače gubili po novčanicima i ladicama. Svaki korisnik bullet journal prilagođava svojoj logici i načinu funkcioniranja, a ono što ga razlikuje od drugih rokovnika jest to što svatko kreira redoslijed stranica i vodi evidenciju o onome što mu je bitno.

Bullet journal Manijak će se inače ekskluzivno prodavati u prodavaonicama dm-a, dok ćete inspiraciju za njegovo popunjavanje i organizaciju moći pronaći na stranici Manijak.hr te na Instagram profilu 'Ja sam manijak'. 

Inače, ono čime se bullet journal razlikuje od običnih rokovnika je njegova individualnost, ovisno o željama i potrebama korisnika. 

Kombinacija je organizacije, produktivnosti i kreativnosti. Točkasti grid daje svakom korisniku mogućnost da sam izmišlja svoje crtovlje. Nije bitno da li ste minimalist ili volite crtati. On je napravljen da vam sve omogući. Posebnost je i sama korica koja je napravljena od kože i koja ga čini savitljivim i lakšim za korištenje, ali i transport.

- Mi žene mijenjamo torbice i ona je uvijek puna korisnih stvari, ženskih stvari! Pa ako ga savijete u torbici i izvadite van, on će poprimiti prvotni oblik. Neće se oštetiti, zaključila je Ella i sve koji kupe journal pozvala da svoja iskustva s njim podijele na društvenim mrežama u hashtagove #manijakbyme #jasammanijak.