Obavijesti

Kolumne

Komentari 26

Habušanti na prometnicama, narod pobjegao u skloništa

Habušanti na prometnicama, narod pobjegao u skloništa
1

Hrvatski pretpremijer izjavio da neće tolerirati pijane vozače u vlasti ali tek kad postane premijer. Dotad će tolerirati sve njih do 2,5 promila alkohola u krvi...

VIDEO

Godina je 3011.  Zemlju su od početka 21. stoljeća posjetili izvanzemaljci, svijest ljudske vrste promijenila se. Afrika nije gladna, ratova nema. Pustinja Gobi postala je nova Amazona. Elvis se vratio, novac ne postoji, ekonomija je sasvim drugačija. U RH sve je ostalo isto. Političari su se klonirali kao živi spomenik generaciji koja je RH uvela u EU, a nakon čega se EU raspala. Počela je kampanja za najnovije izbore.

Zvjezdani nadnevak 11. studenoga Koalicija Habušanti predstavila je program sigurnosti na cestama pod krilaticom: Ako piješ - vozi Miško! Simbolično su dijelili alkoholna pića. Svi su nakon predstavljanja programa imali 1,58 promila alkohola u krvi, a potom su sjeli u službena i osobna vozila i krenuli.   

Zvjezdani nadnevak 11. studenoga IZVJEŠĆE HAK-a: UPOZORENJE: HNS-ovci i ostali pripadnici Habušanti koalicije imaju sljedeći red vožnje pa molimo građane da se pridržavaju sigurnosnih uputa: Za sav promet zatvorene su ceste Varaždin-Sračinec-Cerje Tužno jer varaždinski gradonačelnik ide na piće. Mole se građani da ne izlaze na cestu, da djecu spreme u dvorišta i kuće, podzemna skloništa, te da postave protutenkovske ježeve. Za sav promet zatvorene su autoceste  A1, A2, A3, i A4 i Pelješki most jer predsjednik HNS-a odlazi na put. 

Zvjezdani nadnevak 14. studenoga Hrvatski pretpremijer rekao je da neće tolerirati pijane ispade pripadnika koalicijskih stranaka kad postane premijer. Dotad će tolerirati svakog pripadnika svoje vladajuće kaste, ako u krvi ima do 2,5 promila alkohola.  Inače, pretpremijer rekao je da se oni drže načela. 

Zvjezdani nadnevak 15. studenoga STANJE NA CESTAMA: Varaždinski gradonačelnik izazvao je  prometnu nesreću vozeći s 1,58 promila alkohola u krvi. Ničim izazvan udario je u kontejner za smeće. Svjedoci kažu da se pokušao nagoditi s kontejnerom. Ne kani dati ostavku jer za to nema vremena. 

Zvjezdani nadnevak 15. studenoga IZVJEŠĆE HAK-a - STANJE NA CESTAMA  UPOZORENJE: Sav trajektni promet u Hrvatskoj je zatvoren. Pijani gradonačelnik Varaždina sa 1,58 promila alkohola u krvi udario je u trajekt Sv. Juraj i odbio mu ukrcajnu rampu. Trajekt se zbog jačine udarca u Prizni odbio u pristanište Porozina, na Cresu, udario u rivu i odbio se do Brestove, a potom se odbio do Omišlja. Zaustavio se u riječkoj luci. Gradonačelnik ne kani dani ostavku jer je to skupo za Varaždin. 

Zvjezdani nadnevak 16. studenoga Predsjednica vladajuće stranke osvježila je stranku mladim savjetnicima. U uži savjetnički tim ušli su Amenhotep, Tutmozis, Seth, te Ramzes I, Ramzes II i Ramzes III. Oni su zaduženi za stvaranje platforme za budućnost.

Zvjezdani nadnevak  16. studenoga Predsjednik Hrvatske građanske stranke pozdravio novinare te je u ugodnom ćaskanju i rekao: Rad ne oslobađa, rad umara. Nakon toga otišao je odmoriti na zagrebačkoj rivi.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 26
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom