Obavijesti

Kolumne

Komentari 20

Hektor iz Ilijade prošetao je Rivom i svima pokazao koplje 

Hektor iz Ilijade prošetao je Rivom i svima pokazao koplje 
1

Drevni junak prošao je Odiseju da bi došao u cvit Mediterana. Hrvatima je pokazao svoje koplje. Otišao je na janjetinu a tada je novinarima rekao: Jeden ka Kerum! 

VIDEO

Godina je 3012.  Zemlju su od početka 21. stoljeća posjetili izvanzemaljci, svijest ljudske vrste promijenila se. Afrika nije gladna, ratova nema. Pustinja Gobi postala je nova Amazona. Elvis se vratio, novac ne postoji, ekonomija je sasvim drugačija. U RH sve je ostalo isto. Političari su se klonirali kao živi spomenik generaciji koja je RH uvela u EU, a nakon čega se EU raspala. Na vlasti je Kukuriku vlada.

Zvjezdani nadnevak 27. veljače -   Poduzetnik iz Splita Željko Kerum došao je sebi. Susreo se s gradonačelnikom Kerumom iza zatvorenih vrata. Doznajemo da je  razgovor tekao ovako: 

 Kerum: Mogul'  i ja gradit štagoć u ovon gradu?
 Kerum: Gradi, ko ti brani!

 Zvjezdani nadnevak 28. veljače - Građanin Željko Kerum prijavio je bahatog vozača Ferrarija Željka Keruma jer parkira na nedopuštenim mjestima.
- Nije normalno di čojek parkira. Šta mu to triba, da se zavađa s narodon -  rekao je Kerum.
 - A da nisam tu parkira ne bi moga doć na posa na vrime - rekao je Kerum i platio kaznu. 

Zvjezdani nadnevak 1. ožujka - Junak Ilijade, Hektor Trojanski, prošao je  Odiseju da bi se sa svojim opjevanim kopljem došao u cvit Mediterana. Nakon šetnje Rivom, gdje je ponosno pokazivao svoje moćno dugo koplje, vrteći  njime objema rukama, otišao je na janjetinu.
- Jeden ka Kerum. Svaki dan jedno janje, a nekad i kozlić - rekao je Hektor novinarima.

Zvjezdani nadnevak 1. ožujka - Poznati intergalaktički redatelj Steven Spielberg premijerno je prikazao svoj  najnoviji uradak diljem razvijenih planetarnih sustava. Film "Linićeva lista" najgledaniji je u svemiru. Epska je to priča o popisu proizvoda koji su od životne važnosti a nisu poskupili Hrvatima. Film traje tri sekunde s uvodnom i odjavnom špicom. 

Zvjezdani nadnevak 2. ožujka - Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić zvani 'La Fontaine', potpisao je suglasnost za poskupljenje vode, a potom je otišao postavljati kamene temeljce za nove 24564 nepotrebne fontane u gradu Zagrebu. Potom je ispričao basnu da će Zagrebu biti bolje.  Tako su se on i ministar financija Slavko Linić uvrstili u besmrtne velikane svemira jer je voda, koja se ne mora proizvoditi, postala skuplja od mlijeka koje se mora proizvoditi. 

Zvjezdani nadnevak 3. ožujka - Hrvatski premijer Zoran Milanović posjetio je  crnu rupu u svemiru u kojoj je stanje gore nego u Hrvatskoj. Nakon što je lokalni ministar  vanjskih poslova odbio ručati s premijerom, HERA (Herceg-bosanska republikanska alternativa) sklonila je Milanovića na sigurno, u Treći galaktički entitet, jer su presreli primitivnu prijetnju Zlatka Lagumdžije i njegove raje premijeru Milanoviću. Poslušajte je ovdje

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Evo koja vrsta psa je idealna za svaki horoskopski znak: Bokser je za Bika, labrador za Ovna...
LJUBIMAC BAŠ ZA VAS!

Evo koja vrsta psa je idealna za svaki horoskopski znak: Bokser je za Bika, labrador za Ovna...

Budući vlasnici pasa uzimaju u obzir mnoge čimbenike prije nego što se odluče za pasminu psa. Ako se ipak i nakon pomnog istraživanja ne možete odlučiti, možda vam astrologija može pomoći u odabiru
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana