Obavijesti

Kolumne

Komentari 33

Hrvati hit u svemiru: Plaćaju školovanje pa besplatno rade

Hrvati hit u svemiru: Plaćaju školovanje pa besplatno rade
1

Comander Data u posebnoj je misiji inkognito posjetio Hrvatsku kako bi osnovce Škole Učitelj Yoda na lošem primjeru naučio kako društvo ne treba biti uređeno

VIDEO

Godina je 3012. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Prisley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli iz nje osim Hrvata jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu nema života.  Svemir je prošao mijene svijesti, ali su se samo Hrvati prilagodili tim neuvjetima. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada. 

Zvjezdani nadnevak 12. travnja - Predsjednik Republike Hrvatske volontirat će dvije godine na svojem poslu. Država će mu plaćati 1600 kuna naknade, a poslodavac će mu uplaćivati mirovinsko. Rezultat je to novog zakona kojim se radnici bez iskustva moraju priučiti svojem zanatu. Predsjednik je to učinio kako bi svojim primjerom potaknuo mlade da steknu potrebno radno iskustvo. Inače, od krize od prije tisuću godina, nijedan Hrvat nema nikakvo radno iskustvo.

Zvjezdani nadnedvak -  13. travnja - Rastrošna Obrva, doživotni bivši predsjednik, ne kani volontirati na svojoj novoj funkciji. Nakon što govore za skupove na koje ga nitko ne poziva više ne piše u wc-u ni u kuhinji, nego u vili koju mu plaćaju gladni Hrvati, napisao je očitovanje o tomu tko mu je posudio novac za kupnju stanova. No, prolila mu se kava, pa ga više ne može poslati medijima.

Zvjezdani nadnevak - 14. travnja - Veteranske organizacije masovno prosvjeduju zbog suđenja istaknutim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata. Naime, sud sudi pukovniku Ivi Sanaderu, poručniku Mladenu Barišiću, pripadnicima proslavljene 'Drp bojne', za zločine protiv gospodarstva počinjene u RH. Ovi prekaljeni ratnici nabrojali su sva ratišta na kojima su sudjelovali: Splitski HNK, Vlada RH, MVP, pa opet Vlada, sudjelovali su u teškim političkim i gospodarskim borbama prsa u prsa. Pukovnik Sanader svjesno je u, u cilju nacionalnih interesa, strateški povukao RH iz odlučivanja o INI.

Zvjezdani nadnevak - 15. travnja - Commander Data u tajnoj misiji poveo je učenike Osnovne škole Učitelj Yoda iz zviježđa Laserski Netopir u Hrvatsku. U inkognito misiji, jer se ne smiju miješati u događaje neinteligentnih vrsta, pokazao im je Hrvatsku. Ovdje, rekao je Data djeci misleći na RH, učenici plaćaju školovanje da bi nakon toga besplatno radili. To je primjer, dometnuo je Data, kako država ne treba biti uređena. Učenici su plakali zbog tog šokantnog detalja. Od smijeha.

Zvjezdani nadnevak - 16. travnja - Ministar graditeljstva Vrdoljak svečano je izjavio da je pronašao novac za sufinaciranje dvaju stanova kojima bi potaknuli uništeno tržište nekretnina. To je izazvalo golemi bijes Hrvata u šatorskim naseljima diljem RH. Naime, ljutiti su jer ministar kani pogodovati bankama i uskom krugu ljudi na račun državnog novca. Od sloma gospodarstva Hrvati žive u šatorima, a glavni grad je AgramŠator.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana