Obavijesti

Kolumne

Komentari 22

Hrvatski premijer je odlučan: Gradit ćemo još Pelješkiji most

Hrvatski premijer je odlučan: Gradit ćemo još Pelješkiji most
1

Nakon tisućljeća negiranja potrebe za gradnjom spojnice koja će povezati Hrvatsku, predsjednik Vlade promijenio je političko mišljenje. Most će graditi naši neimari

VIDEO

Godina je 3012. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati  prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada. 


Zvjezdani nadnevak  16. srpnja - Direktori Hrvatskih pošta te hrvatski stručnjaci za paradoks riješili su problem (ne)učinkovitosti svojih djelatnika. Za šefove odjela pripremili su psiho test kojim žele doznati jesu li, i za koje radno mjesto, prikladni. Neka od pitanja bila su: Tko je glavni izbornik američke bejzbol  reprezentacije, čime se hrani koala i slične nebuloze. Nisu ih pitali koliko putuje nepreporučeno pismo u Hrvatskoj (tri, pet, sedam mjeseci, mogući odgovori). Razlog niskog prolaska uposlenika na testu možda leži u činjenici što su  90 posto zaposlenih u Hrvatskim poštama - golubovi pismonoše.

Zvjezdani nadnevakk 17. srpnja - Hrvatske vlasti zabranile su bankama da hrvatskim građanima, koji u bankama nemaju ništa osim dugova,  ne smiju naplaćivati opomene. Banke, za koje je Jabba the Hut Džaba the Hut, jer posuđuje novac po manjim kamatama, sada naplaćuju obavijesti. Hrvatske vlasti sada će čekati tisuću godina da doskoče tom bankarskom rješenju.

Zvjezdani nadnevak 18. srpnja - Direktori Hrvatskih željeznica povisili su sebi plaće zbog uspješnog restrukturiranja tog mastodonta koji je gutao milijarde rupija siromašnim Hrvatima.
- Nakon što smo i posljednji vlak poslali u muzej, trebali smo tu tešku akviziciju preustroja Hrvatskih željeznica proslaviti povišicom - rekao je jedan od glavešina propale državne tvrtke. 

Zvjezdani nadnevak 19. srpnja - Hrvatski premijer Zoran Milanović nakon odbijanja da se gradi Pelješki most, kojima su sve vlade samo obećavale već tisuću godina spojiti Hrvatsku, promijenio je mišljenje.
- Gradit ćemo još Pelješkiji most - rekao je premijer. Most će graditi naši neimari.

Zvjezdani nadnevak 20. srpnja - Ministar hrvatskih branitelja Fred Matić šokirao je javnost izjavivši da je bolje da djecu iz domova usvoje heteroseksualni parovi nego da oni žive u domovima.
- To je nešto na što ćemo morati pripremiti javnost - rekao je ministar i izazvao buru u javnosti. 

Zvjezdani nadnevak 21. srpnja - Glavni tajnik Ujedinjenih vrsta svemira posjetio je Hrvatsku. Nakon što je obišao prirodne ljepote i pojeo sendvič sa salamom i kefirom, tajnik je napustio Sunčev sustav.
- Pogođen sam teškim uvjetima u kojima Hrvati žive, posebno zastarjelim tehnologijama - priopćio je potreseni tajnik koji se zbog toga sada zove Ban ki-the Dark Side of The Moon. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Evo koja vrsta psa je idealna za svaki horoskopski znak: Bokser je za Bika, labrador za Ovna...
LJUBIMAC BAŠ ZA VAS!

Evo koja vrsta psa je idealna za svaki horoskopski znak: Bokser je za Bika, labrador za Ovna...

Budući vlasnici pasa uzimaju u obzir mnoge čimbenike prije nego što se odluče za pasminu psa. Ako se ipak i nakon pomnog istraživanja ne možete odlučiti, možda vam astrologija može pomoći u odabiru
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana