Obavijesti

Kolumne

Komentari 10

Istarski Robin 'Ood bori se u Saboru protiv privilegiranih

Istarski Robin 'Ood bori se u Saboru protiv privilegiranih
1

Arsen Bauk na placu pitao koliko košta boba grožđa. Nakon što mu je prodavačica rekla da je boba besplatna, rekao joj je: Nabobaj mi jedno pet kila, doznaje 24sata

VIDEO

Godina je 3012.  Zemlju su od početka 21. stoljeća posjetili izvanzemaljci, svijest ljudske vrste promijenila se. Afrika nije gladna, ratova nema. Pustinja Gobi postala je nova Amazona. Elvis se vratio, novac ne postoji, ekonomija je sasvim drugačija. U RH sve je ostalo isto. Političari su se klonirali kao živi spomenik generaciji koja je RH uvela u EU, a nakon čega se EU raspala. Na vlasti je Kukuriku vlada.  

Zvjezdani nadnevak 22. siječnja - Slavko Linić na predstavljanju Vladinih mjera naveo je da će smanjiti porez na dječju hranu. Ako nemate za kruha, jedite kašice, rekao je Linić. Arsen Bauk tim povodom izjavio je da će začeti troje djece  kako bi uštedio na hrani.

Zvjezdani nadnevak  23. siječnja -  Saborski zastupnik Damir Kajin predao je imovinsku karticu iz koje je vidljivo da ima rabljenu kuhinju od iverice, polovni tabure, kopiju perzijskog ćilima  i teglu domaćeg ajvara. Istarski Robin 'Ood glasovao je za smanjenje prava zastupnika nakon što ih je osigurao sebi.

Zvjezdani nadnevak 24. siječnja - Arsen Bauk viđen je na zagrebačkoj tržnici Dolac. Iako su prve naznake govorile da  Bauk kupuje, istina je ova:
- Došao je do prodavačice grožđa i pitao je za cijenu, Ona mu je rekla. On ju je potom pitao koliko košta jedna boba grožđa. Rekla mu je da ne košta ništa. On joj je potom rekao: Nabobaj mi jedno pet kila - rekao je naš izvor s placa.

Zvjezdani nadnevak 25. siječnja - Masovni napadi na šoping centre ne prestaju otkad je Vlada predstavila mjere oporavka. Stotine tisuća Hrvata guraju se kako bi potrošili novac. Na zalihama više nema ulja i brašna.
- Ovo je jasan znak oporavka koja je Vlada pokrenula u samo mjesec dana otkad je preuzela dužnost - rekao je premijer.

 Zvjezdani nadnevak 26. siječnja - Zastupnici Hrvatskog sabora najavili su žestoki prosvjed protiv Arsena Bauka.
- On je vrlo opasan jer dokazuje da i zastupnici mogu živjeti od 7000 kuna na mjesec ako su nam plaćeni svi ostali mogući i nemogući troškovi - rekao nam je jedan od prestrašenih zastupnika.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Evo koja vrsta psa je idealna za svaki horoskopski znak: Bokser je za Bika, labrador za Ovna...
LJUBIMAC BAŠ ZA VAS!

Evo koja vrsta psa je idealna za svaki horoskopski znak: Bokser je za Bika, labrador za Ovna...

Budući vlasnici pasa uzimaju u obzir mnoge čimbenike prije nego što se odluče za pasminu psa. Ako se ipak i nakon pomnog istraživanja ne možete odlučiti, možda vam astrologija može pomoći u odabiru
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana