Obavijesti

Kolumne

Komentari 16

Uspjeh: Mladi medicinari otkrili nove mišiće od šake do lakta

Uspjeh: Mladi medicinari otkrili nove mišiće od šake do lakta
1

Revolucionarno otkriće mladih stručnjaka, budućih liječnika, podiže medicinu na višu razinu. Oni će svakom pacijentu započeti terapiju pokazivanjem baš tih mišića

VIDEO

Godina je 3012. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati  prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada.

Zvjezdani nadnevak 7. listopada  -  Hrvatska je u sve škole i fakultete uvela obveznu nastavu s tabletima. Ovo vrijedno tehnološko postignuće rezultat je razborite, mudre i odlučne politike ministra obrazovanja.
- Sada će učenici i studenti moći nositi svoje tablete na nastavu. Ti tableti opremljeni su kredom i spužvicom i posljednje su čudo tehnike. To su male table, odnosno ploče na kojima se prati nastava - rekao je ministar. Inače, u cijelom svemiru djecu uče osobni humanoidni droidi koji su programirani za svako dijete posebno. 

Zvjezdani nadnevak  8. listopada - Tuđe nećemo, svoje nemamo, jasno je državnom vrhu poručio zagrebački gradonačelnik. Tako je dao do znanja Grad Zagreb ne želi platiti dug državi, za koji kaže da je izmišljen. S druge strane država je odgodila naplatu 370 milijuna rupija. O dugu državne medijske kuće za PDV država ne razmišlja, a zašto pojasnio nam je visoki izvor u Vladi.
- Vlada vlada tim medijem, a ne vlada Zagrebom. Zašto bismo blokirali račun državne tvrtke koju kontroliramo - pragmatičan je izvor iz Vlade. 

Zvjezdani nadnevak 9. listopada  - Neki studenti medicine na zagrebačkom sveučilištu došli su do nevjerojatnog otkrića. Ovi stručnjaci za anatomiju objavili su znanstveni rad u kojem pojašnjavaju ulogu zubiju kod čovjeka, te sustav rada patele, odnosno čašice na koljenu. Ovim revolucionarnim otkrićima mladih, budućih, liječnika, pridodali su i funkcije mišića od šake do lakta, što smatraju najvažnijim za buduće liječenje pacijenata. Osim toga, otkrili su zašto čovjek mora treptati vjeđama.
- To je prirodna zaštita oka, a za to se pobrinula evolucija - rekao nam je čudo od studenta medicine s katedre za anatomiju. 

Zvjezdani nadnevak 11. listopada - Pronađeni su i pisani dokazi kako je propala Europska unija. Ta političko-gospodarska udruga primila je Hrvatsku u svoje okrilje. No, silni novci te tvorevine brzo su se istopili jer su se neki Hrvati prilagodili strogim uvjetima pretpristupnih fondova. Pribjegli su složenoj, ali drevnoj taktici: Uzmi ovcu dok je vruća. Tako su svojim prijavama dobivali novac za određene projekte, koje bi potom spiskali. Nakon dvije godine EU je ostala bez novca, pa se raspala zbog Hrvata.  Potom su se sve nacije iselile s planeta Zemlje a ostavili su Hrvate. Pobjegli su glavom bez obzira. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Kukavička šutnja: Zašto biskupi ne kažu DP-u da im program nema veze s kršćanstvom?
KOLUMNA DADE MILASA

Kukavička šutnja: Zašto biskupi ne kažu DP-u da im program nema veze s kršćanstvom?

Plus+ NOVI EXPRESS Trebali bi nedvosmisleno reći da Domovinski pokret nema nikakve veze s kršćanstvom i da je njihov program apsolutna suprotnost evanđelju i socijalnom nauku Crkve, piše Dalibor Milas

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana