Obavijesti

Kolumne

Komentari 80

Kako su Kolinda, Tomo i Šuker podvalili Zoranu Milanoviću

Kako su Kolinda, Tomo i Šuker podvalili Zoranu Milanoviću
1

Preko noći je nestao staložen i nasmijan Milanović, a vratio nam se stari - bahat, drzak i bezobrazan. A za sve je kriva košarkaška utakmica Hrvatske i Slovenije

VIDEO

Zoran dlaku mijenja, ali ćud nikada. Preko noći je nestao razuman, staložen i nasmijan Milanović, a vratio nam se onaj stari - bahat, drzak i bezobrazan. A za sve je kriva košarkaška utakmica Hrvatske i Slovenije. Kamere nisu htjele snimiti vatrenog navijača Zokija koji je derao grlo bodreći naše dečke, nego su stalno zastajale na Kolindi koja se također pojavila na utakmici. 

I onda se Zoki naljutio, pa se požalio kako ga HTV svjesno ignorira. A tko smije ignorirati premijera kojem sve raste? To ne smije nitko, a kamoli državna televizija. N-i-t-k-o! Jer on je najbolji premijer u povijesti. Čovjek kojem bi se grupno došli pokloniti kralj Tomislav, Ante Starčević, Stjepan Radić, Josip Broz i Franjo Tuđman. Samo da nisu mrtvi.

Još ga je više razljutilo kad je doznao da je HTV samo prenosio utakmicu, a da je za kamermane zadužena neka strana tvrtka koju je angažirala košarkaška federacija FIBA. To, dakle, nije puka unutarnja spletka u oporbenoj režiji nego se radi o međunarodnoj zavjeri. Pa jasno je da se tako uspješnog premijera s trona ne može (pokušati) skinuti bez sprege unutarnjih i vanjskih neprijatelja.

Nije Zoki slučajno odmah udario po Karamarku. Zna Milanović da je Tomo preko šefa domaćeg košarkaškog saveza, Ivana Šukera, sredio da se njega ne snima na tekmi protiv Slovenije. I još je Šuki Kolindi nabavio dres naše repke u kojem je sjedila između Jakova i Draženove mame Biserke. A Zoki je sam kupio navijački šal. I sjedio je blizu Grčića i pajdaša Hajdaša. Sva je sreća da mu je pivo u poluvremenu platio Slovenac i da se Maras izgubio na putu do VIP zone.

Pa tko šutke može otrpjeti da ga se ovako gazi i da mu stalno podvaljuju? Nitko, pa ni oni puno jači od Zokija. A svi znamo da takvi ne postoje.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 80
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana