Obavijesti

Kolumne

Komentari 30

Kolegice svečano otvorile lift da Milanka siđe s visokih štikli

Kolegice svečano otvorile lift da Milanka siđe s visokih štikli
1

Stranački kolege morali su rabiti kranove kako bi joj čestitali. Njezine štikle izgradili su Mohawk indijanci, jer su genetski predodređeni za rad na vrlo velikim visinama...

VIDEO

Godina je 3011.  Zemlju su od početka 21. stoljeća posjetili izvanzemaljci, svijest ljudske vrste promijenila se. Afrika nije gladna, ratova nema. Pustinja Gobi postala je nova Amazona. Elvis se vratio, novac ne postoji, ekonomija je sasvim drugačija. U RH sve je ostalo isto. Političari su se klonirali kao živi spomenik generaciji koja je RH uvela u EU, a nakon čega se EU raspala. Završili su najnoviji izbori. 

Zvjezdani nadnevak  4. studenoga - Novi premijer rekao je da će prvi premijerski posjet imati Bosni i Hercegovini. 
- Hrvatski premijer uvijek je dobrodošao i iskreno se veselimo njegovu posjetu - rekao je dr. Dražen Pehar, premijer Ujedinjene Posavine, Središnje Bosne te Hercegovine. No, Hrvati Hrvatske trebaju se okrenuti Zagrebu, a ne Mostaru, Vitezu i Orašju. Pomoći ćemo braći Hrvatima svemirskom tehnologijom, nudimo je sada kao i prije 750 godina. Nadamo se da će prihvatiti put svekolikog napretka - rekao je premijer Pehar na svečanom ručku u elitnoj mostarskoj buregdžinici Mirina Pita. 

Zvjezdani nadnevak  4. studenoga -  Milanka O. pripadnica sada vladajuće koalicije, na proglašenje izbornih rezultata došla je u svemirsko dizajniranoj crvenoj haljini i štiklama visokim 3450 metara. Čestitali su joj kolege koji su rabili kranove da se popnu do njezinih neslućenih visina. Dala je nekoliko izjava. Potom su joj stranačke kolegice pomogle da se spusti. Ingrid, Antičević te Marinović svečano su otvorile lift kojim se Milanka spustila s nebesa. Inače, štikle su izgradili pripadnici plemena Mohawk, američkih Indijanaca koji nemaju strah od rada na velikim visinama, a gdje je zrak razrijeđen.

Zvjezdani nadnevak  4. studenoga - Pripadnici vladajuće koalicije na svečanom dočeku u Muzeju suvremene umjetnosti primali su čestitke brojnih čestitara, koji uglavnom očekuju neku sinekuru ili dobar posao. Odjednom, svi su se uhvatili za lisnice jer  je iz paštete iskočio bivši predsjednik koji je prije 1000 godina zaturio ček s desecima tisuća australskih dolara namijenjen obnovi gospićke bolnice tijekom Domovinskog rata.  Inače, Hrvati moraju bespotrebno plaćati ured bivšeg predsjednika, što je jedinstven izum u cijelom svemiru. 

Zvjezdani nadnevak  4. studenoga - Policija je morala intervenirati u Zagrebu. Glasnogovornica SDP-a tračala je posvuda i svakome otimala fotoaparat tko ga je imao u ruci vičući: NE SMIJETE SNIMATI PREDSJEDNIKA DOK GLASA. NE SMIJETE GA SNIMATI! 
Turisti iz zviježđa Orion, Saksofon, Truba i Kontrabas ostali su nemalo iznenađeni te su se u djeliću stotinke teleportirali iz Hrvatske. 

Zvjezdani nadnevak  4. studenoga - Splitski gradonačelnik održao je izborni koncert u KD Vatroslav Lisinski u Zagrebu. Na repertoaru su bile pjesme: Lipa si lipa, Vivat Croatia, i ostale. Bek vokali pjevali su sa stejdža s Trga žrtava fašizma koji su se nakon otpjevane pjesme razmiljeli kućama. 

Zvjezdani nadnevak  4. studenoga - Bivši ministar turizma Damir Bajs još uvijek nije našao svoje glasačko mjesto. Traži ga već 1000 godina kako bi obavio svoju građansku dužnost. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 30
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Evo koja vrsta psa je idealna za svaki horoskopski znak: Bokser je za Bika, labrador za Ovna...
LJUBIMAC BAŠ ZA VAS!

Evo koja vrsta psa je idealna za svaki horoskopski znak: Bokser je za Bika, labrador za Ovna...

Budući vlasnici pasa uzimaju u obzir mnoge čimbenike prije nego što se odluče za pasminu psa. Ako se ipak i nakon pomnog istraživanja ne možete odlučiti, možda vam astrologija može pomoći u odabiru
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana