Obavijesti

Kolumne

Komentari 69

Marina Lovrić Merzel: Balaham vaš novac da bih uštedila svoj

Marina Lovrić Merzel: Balaham vaš novac da bih uštedila svoj
1

Protiv sulude potrošnje SDP-ove perjanice u Sisačko-moslavačkoj županiji osvanuli natpisi: Sisačko-moslavačka županija nikad neće biti Veslačko-sisačka županija

VIDEO

Godina je 3013. Hrvatsku su od početka 21. stoljeća posjetili Bog, Borg, Klingonci, oba Elvisa (Presley i J. Kurtović), ali su svi pobjegli jer u Hrvatskoj, kao i na Mjesecu, nema života.  Samo su se Hrvati prilagodili tim neuvjetima jer više ne mogu ni pobjeći iz Hrvatske. Političari se množe, dok se narod dijeli. Na vlasti je NeoKukuriku vlada. 

Zvjezdani nadnevak 1. studenoga -  Amnesty Intergalatical prosvjedovao je protiv okrutnih uvjeta koji su gori nego u gulagu. Radimira Čačića, priopćili su, muče palicama za golf, te on mora satima igrati tu okrutnu igru koje su mu sudske vlasti namijenile. 
- Takvo mučenje nismo zabilježili nigdje. Ovo mora prestati. Pozivamo hrvatske vlasti da ozbiljno razmotre ukidanje takvog kaznenog sustava jer šteti onima na slobodi - stoji u oštro intoniranom prosvjedu AI-ja. 

Zvjezdani nadnevak 2. studenoga - Europska Unija podržala je hrvatsko pravo da spoji svoj jug sa svojim sjeverom preko Pelješca.
- Mislimo da to ne mora biti most, nego podmorski tunel. Nešto kao tunel ispod La Manchea - rekao je neimenovani dužnosnik Europske komisije. Na pitanje zašto su Hrvatskoj prije branili graditi most, a sada podupiru gradnju tunela, rekao je: "Moramo i mi nešto ušićariti".

Zvjezdani nadnevak  3. studenoga -  Ivi Sanaderu bivši stranački poslušnici, pokajnici, natovarili su još mnoštvo krimena. Po svemu sudeći Ivo Sanader nije bio samo premijer u izvlačenju novca. 
- Svjedok sam da je u Svetoj Klari ostao konobarici ostao dužan tri pive, jer je častio neke lokalne dečke. Napravio je račun od 33 kune i nije ga platio. Kasnije sam čuo da je i obio trafiku na Jarunu i ukrao neke bombone - rekao je jedan od mnoštva svjedoka pokajnika. Suđenje se nastavlja saslušanjem ekipe iz Svete Klare.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zvjezdani nadnevak 4. studenoga  - Marina Lovrić Merzel, SDP-ova županica Sisačko-moslavačke županije spizdila je novac koji skuplja pošten narod na njezin bijesni auto. Rekla je da joj takav auto treba jer na dan prijeđe 250 km po županiji, iako se zna da ta županija nema 250 km uređenih cesta po kojima se može voziti. Ova velika humanitarka otvorila je vrtić Krijesnica u kojem tete mjesecima nisu dobile plaću. Tom prigodom je rekla:

- Ovo je najuređeniji vrtić u Hrvatskoj. Ima sve didaktičke igračke, sav komfor. Znam to jer sam sama slagala kockice te makete - dodala je Nobelom nagrađena županica. Ona je, naime, otkrila toplu vodu. Rekla je da je prosvjed protiv kupnje skupog auta politički motiviran. Naravno da je politički motiviran jer se narod protivi politici balahanja njihova novca za njezine ugode. Osvanuli su i grafiti: SISAČKO-MOSLAVAČKA ŽUPANIJA NIKAD NEĆE BITI VESLAČKO-SISAČKA ŽUPANIJA!. 

Zvjezdani nadnevak 5. studenoga  - SDP i koalicija konačno su krenuli u pokretanje Hrvatske. Jubilarni je to 104.564 put da Hrvatima govore da idu u borbu za bolji život. 
- Ispunili smo sve uvjete, nama je bolje, mi smo u plusu tri plaće, a ne u minusu da mi se plače - rekao je premijer koji je time dao do znanja da ga ipak malo briga što se događa u Hrvatskoj. Dosad ga Hrvati nisu vidjeli kao ni kunu nakon 15. u mjesecu. Premijer je sposoban namaknuti novac što je dokazao i odlaskom na bankomat gdje je podignuo kune. 

Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!
DAMIR MIŠKOVIĆ ZA 24SATA

Da nije stranih sudaca, imali bismo pakao, a želim zaigrati za Rijeku, ali mi Sopić neće dati!

Plus+ Naslov iz 2017. nas je financijski unazadio dvije godine, a vjerojatno će i ovaj. Ali ovaj put imamo puno ponuda za sve naše igrače, ali najviše za jednog. Uvjeren sam da će Rijeka biti prvak, kaže Damir Mišković
Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'
'BRAK NA PRVU'

Filipu je žao zbog svega što je rekao na vjenčanju s Tamarom: 'Uvijek sam za iskrenost, ali...'

Filip i Tamara prvo su gledali kako on govori da se ne bi okrenuo za djevojkom kao što je Tamara jer nije njegov rang