Obavijesti

Kolumne

Komentari 17

Ministar Utjerivačima dugova uručio čupače noktiju ČN 2011

Ministar Utjerivačima dugova uručio čupače noktiju ČN 2011
1

Najboljim pripadnicima postrojbe svečano je uručio i zlatne bejzbol palice. Spremni su za najteže, ali svete zadaće punjenja državnog proračuna tzv. Vreće bez dna

VIDEO

Godina je 3011.  Zemlju su od početka 21. stoljeća posjetili izvanzemaljci, svijest ljudske vrste promijenila se. Afrika nije gladna, ratova nema. Pustinja Gobi postala je nova Amazona. Elvis se vratio, novac ne postoji, ekonomija je sasvim drugačija. U RH sve je ostalo isto. Političari su se klonirali kao živi spomenik generaciji koja je RH uvela u EU, a nakon čega se EU raspala. Počela je kampanja za najnovije izbore. 

Zvjezdani nadnevak 21. studenoga - U stravičnoj prometnoj nesreći u gornjem sloju atmosfere nasreću nije bilo žrtava ali je pričinjena golema materijalna šteta. Naime, varaždinski gradnonačelnik sa 1,58 promila alkohola u krvi službenim automobilom oduzeo je prednost  svemirskom brodu kojim je upravljao Flash Gordon. Odbio je alkotest, ali je dodatna analiza krvi dokazala da je bio pijan. Ne želi odstupiti s gradonačelničke funkcije jer je to skupo za građane. Popravak svemirskog broda Flasha Gordona platit će građani Varaždina. 

Zvjezdani nadnevak 22. studenoga - Ministar pravosuđa Republike Hrvatske svečano je postrojio specijalnu postrojbu utjerivača dugova i istjerivača starica, djece, majki i nezaposlenih očeva iz stanova ako duže od 25 minuta kasne s uplatom računa za komunalije.   

- Vi ste jamstvo da će državna blagajna i naši džepovi biti puni - rekao je ponosno ministar. Potom je najboljim pripadnicima Utjerivačke postrojbe svečano uručio zlatne bejzbol palice, te platinaste čupače noktiju ČN 2011 (na slici utjerivač s ČN). Ministru su prezentirali djelovanje i ručnog izbacivača sitniša te sklopivu Željeznu djevicu, proizvod domaćih stručnjaka za koje je već stigla narudžba sa Sicilije.

Zvjezdani nadnevak 23. studenoga - Bivši doživotni predsjednik Republike izjavio je da je nakon tisuću godina riješio misterij čeka na 50.000 australskih dolara koji su Hrvati Australije darovali za obnovu bolnice u Gospiću, a poslali u Domovinu po njemu.

- Bio je mi je u unutrašnjem džepu jakne, koju sam stavio u pranje. Ali, žena ga je izvadila i stavila u džep od hlača. Nakon toga, s nekim papirima sam ga zametnuo i nemam pojma gdje. A znate i sami da fizika kaže da jedan ček ne može u isto vrijeme biti na dva mjesta - pojasnio je bivši predsjednik. 

Zvjezdani nadnevak 24. studenoga - Čelnici Zagrebačkog holdinga toliko su uspješni u svojem upravljanju da Holding ne zna kud će od silnog novca. Stoga su na Zagrebačkom velesajmu počastili sugrađane koji su sa seksom na vi, pa su platili hrvanje žena u blatu. Kao trajni spomen na tu kulturnu priredbu postavili su falusoidni obelisk na kojem je hijeroglifima ispisana poruka građanima Zagreba. Stručnjak za hijeroglife Jean-Francois Champollion odgonetnuo je što je Holding napisao Zagrepčanima: Vi držite naš obelisk, mi držimo vaše kase - stoji na falusoidnom obelisku.  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 17
VIDEO

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom
od 5. do 11. 5.

Veliki tjedni horoskop: Vagama se ne sviđa situacija na poslu, a Ribe će se zbližiti s partnerom

Blizanci će upotrijebiti pravu riječ u pravo vrijeme i odškrinuti vrata suradnji. Mnoštvo korisnih informacija bit će vam dostupnije nego inače, a vaša kreativnost i snalažljivost bit će istaknuti

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin