Obavijesti

Kolumne

Naša je ljubav bila velika, ali je iznenada završila, kako dalje?

Nakon rastave počela sam drugu vezu. Jako smo se voljeli i ljubav između nas bila je jaka, no zbog nečega je puknulo. Zanima me hoćemo li ponovno biti zajedno?

VIDEO

Želite li njegov savjet, u pismu pošaljite fotografiju, koja se neće objaviti, osim ako ne inzistirate na tome (nestali ljudi). Odgovore čitajte svake nedjelje u tiskanom izdanju, a pisma s fotografijom šaljite na adresu Oreškovićeva 3d, 10 000 Zagreb, za Mevludina ili na lifestyle@24sata.hr

Poštovani Mevludine, 

rastavljena sam i imam sina. Nakon rastave počela sam drugu vezu. Jako smo se voljeli i ljubav između nas bila je jaka, no zbog nečega je puknulo. Zanima me hoćemo li ponovno biti zajedno? Očajna sam.
šifra: lavica

Odgovor: 

Kao osoba ste jako maštoviti. Promjenjiva ste raspoloženja, sanjar i pomalo na svoju ruku. Izravni ste i otvoreni, no sada ste bez samopouzdanja i volje za veseljem jer ste prekinuli s tim čovjekom. Kažete mi kako je vaša ljubav bila jaka i obostrana, ali to je netočno. Da je vaša ljubav bila takva, da je bilo obostranih osjećaja i afiniteta za vezu, čovjek s kojim ste bili ne bi se tako ponio. To nije bila ljubav, vi ste samo njime bili opsjednuti, a on je iskoristio priliku. Nažalost, vi ste bili lakovjerni i suviše ste idealizirali tu vezu. Mislim da je bolje da budete realniji i da shvatite kako taj čovjek nije za vas niti vas vidim zajedno u budućnosti. On ima drugu i treću, a vi ste mu bili samo seksualna avantura.

Morat ćete ga prebroditi. Naposljetku, vi ste mlada majka, posvetite se sebi i djetetu. Budućnost vam je dobra. Krajem ljeta počet ćete vezu s dragim gospodinom. U tom razdoblju vidim vezu, a poslije i brak u kojem ćete biti voljeni te ćete voljeti. Savjetujem da date tom gospodinu ljubav jer će je on uzvratiti. Za četiri godine vidim vam novu obitelj, dobar život i lijepu budućnost. Nemate razloga za očaj. U međuvremenu se bavite nekim hobijem i čitajte malo knjige lakše tematike. Posvetite se djetetu i sebi, a ovaj već bivši partner nije vrijedan spomena, a kamoli da budete depresivni zbog njega. Sretno!

Bojim se da me muž vara, a brinem se i za sinovu budućnost

Dragi Mevludine,

zanimaju me dvije stvari. Kao prvo, brinem se hoće li mi sin nastaviti školovanje. Osim toga, muči me pitanje vezano uz supruga. Htjela bih da mi kažete ima li drugu. Kakve su nam financije u budućnosti?
šifra: želja za sretnom obitelji 
                    

Odgovor:

Gospođo, vidim da ste vrlo otvoreni. Nemate dlake na jeziku, inovatorica ste i idealistkinja te vrlo energični. Međutim vaš je suprug oduvijek bio pomalo nepažljiv. Iako je snalažljiv i vrlo fleksibilan, vi ste njega više vodili u životu nego on vas. To je među ostalim i zato što vi imate veću potrebu za njim. Vaš je muž ipak malo prepotentan i umišljen te provodi malo vremena s vama. Vaše sumnje da vas vara nisu opravdane. Vi pretenciozno preuveličavate stvari. Previše ste ljubomorni i želim vam odmah reći kako vaš suprug nema drugu, dakle nema ni razloga za sumnju. Činjenica je da svugdje bude malih problema, no sve to prođe. 

Ne vidim nikakve veće probleme u vašemu zajedničkom životu, iako vi strahujete. Kad je riječ o vašem sinu, on je veoma karakteran i inteligentan, a to je naslijedio od vas. Da odgovorim na vaše pitanje o njegovu školovanju,  završit će školovanje, a vidim mu i posao te brak i djecu. Uistinu, vaši su aspekti jako povoljni, osobito svibanj i lipanj iduće godine. Krenut će i vama osobno, i obitelji u svemu te tako vidim i poboljšanje financija. Nemate ni najmanje razloga za brigu. Vi se opterećujete bez razloga. Ne prejudicirajte stvari, a višak energije usmjerite na vaš hobi. Svjež zrak i druženje će vam popraviti raspoloženje. Sretno!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Iz plaćenih PR-ovaca u neovisne političke analitičare: Daj da ti objasnim kako javnost diše...
PIRKE O ANALITIČARIMA

Iz plaćenih PR-ovaca u neovisne političke analitičare: Daj da ti objasnim kako javnost diše...

Plus+ NOVI EXPRESS Granica između PR-a i stvarnosti postaje poroznija od one s BiH. Ali dobro, što da se radi: mora se narodu, štulićevski rečeno, objasniti kako javnost diše dok čeka tko će je prvi ugušiti

Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni
Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude
VELIKI INTERVJU

Dr. Miličić: Ova bolest ubija brže i češće od raka, sada tražimo pretragu koja može spasiti ljude

Od početka simptoma pa do dijagnoze prolazi previše vremena, tražimo uvođenje novih pretraga koje mogu spasiti živote, kaže akademik Miličić