Obavijesti

Kolumne

Komentari 69

Nevenka napada svakog tko nije dobar s jetrvom, zaovom...

Nevenka napada svakog tko nije dobar s jetrvom, zaovom...
1

Uputila je građane Splita na alternativne pravce: Nek' odaju priko krovova, a i zrak nije zaleđen, rekla je ponosno. Splićani su u čast Keruma priredili ledeni slet

VIDEO

Godina je 3012.  Zemlju su od početka 21. stoljeća posjetili izvanzemaljci, svijest ljudske vrste promijenila se. Afrika nije gladna, ratova nema. Pustinja Gobi postala je nova Amazona. Elvis se vratio, novac ne postoji, ekonomija je sasvim drugačija. U RH sve je ostalo isto. Političari su se klonirali kao živi spomenik generaciji koja je RH uvela u EU, a nakon čega se EU raspala. Na vlasti je Kukuriku vlada.

Zvjezdani nadnevak 3. veljače 3012. - Splitski gradonačelnik Željko Kerum spremno je zakoračio splitskim ulicama koje je zameo snijeg kako bi dokazao da su ulice sigurne:

- Ovo je mali korak za čovika, al veliki za čovičuljka -  rekao je Kerum, a potom se ukrcao na svoju jahtu odakle prati otapljanje snijega na ulicama.

Zvjezdani nadnevak 4. veljače 3012.  - Nakon tisuću godina splitske gradske vlasti objavile su da gume na vozilima za čišćenje snijega te na gradskim autobusima više nisu ćelave. U ovih tisuću godina gumama je narasla kosa pa sad ralice mogu i uzbrdo - rekao je Kerum.

Zvjezdani nadnevak 5. veljače 3012.  - Željko Kerum posjetio je splitsku bolnicu u kojoj se oko 1000 sugrađana oporavlja od teških lomova. Splićani su se polomili na neočišćenim i zaleđenim splitskim cestama. Bogu hvala nikom nije ništa - rekao je Kerum.

Zvjezdani nadnevak 6. veljače 3012. - Nevenka B. predsjednica splitske skupštine, napala je fizički svakog Splićanina koji nema zaovu, jetrvu, svekrvu, svastiku ili tko nije s rodbinom u dobrim odnosima. Obiteljski odnosi krivi su, pojasnila je Nevenka, što se tako velik broj ljudi polomio na zaleđenim ulicama.

Zvjezdani nadnevak 7. veljače 3012. - Nisu morali odat Rivon, ni Marmontovon. Mogli su i priko krovova 'odat, rekla je Nevenka B., uputivši Splićane na alternativne gradske pravce kako bi izbjegli zaleđene ulice.

Zvjezdani nadnevak 8. veljače 3012.  Gradonačelnik Metkovića Stipe G. sjeo je u traktor i očistio 20 kvadrata ulice u Metkoviću. Potom je izašao i otišao. Snijeg je u Metkoviću ostao.

- Zadovoljan sam očišćenim - rekao je Jambo novinarima. U znak zahvalnosti sugrađanin mu je darovao šljivu ranku.

Zvjezdani nadnevak 9. veljače 3012.  - U Dalmatinskoj zagori već tisuću godina čekaju da im HV i državne službe očiste nanose snijega i osiguraju komunikacije do najosnsovnijih institucija, pekare, dućana, liječnika. U Vrgorcu je trudnica rodila zdravo dijete na košari bagera. U čast ljudima koji su joj pomogli malenog Vrgorčanina nazvat će Bob Graditelj.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Vidi sve članke ovog autora
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana
Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'
VELIKI INTERVJU

Tomislav Jelinčić o braku, vjeri i četvero djece: 'Tik prije vijesti supruga mi je dobila trudove...'

Voditelj Tomislav Jelinčić prisjetio se početaka na RTL-u, a u listopadu slavi 19 godina braka sa suprugom Ivanom